Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Solstol 'Hökerum' - Brun

7949 kr / 5969 kr
5969 kr
5969 kr
 
Leverans:  1-2 veckor

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Utforska en avkopplande fristad med solsängen Hökerum, tillverkad av vacker rotting. Den djupa valnötfärgen ger en exklusiv touch till din utomhusmiljö medan de mjuka beigefärgade dynorna skapar en inbjudande känsla av total avkoppling. Hökerum solsäng är inte bara en möbel: den är en inbjudan att slå dig ner och njuta av soliga dagar. Den robusta rottingkonstruktionen kombinerar stil med hållbarhet, medan de beige dynorna lägger till en extra dimension av komfort och elegans. Skapa din egen personliga reträtt där du kan koppla av och låta solen värma dig i sommar. Luta dig tillbaka, slappna av och låt Hökerum solsäng bli din favoritplats för dagdrömmerier och solbad. Oavsett om du njuter av en stillsam stund för dig själv eller bjuder in till avkopplande sällskap med vänner, kommer Hökerum att vara kronan på verket i din utomhusupplevelse.
Egenskaper
Bredd: 67 cm
Höjd: 101 cm
Längd/Djup: 177 cm
Färg: Brun
Material: Ben och sits i rotting
Varumärke: Garden Prestige
CO2e-utsläpp: Under beräkning
Ursprungsland: Indien
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.