Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Solstol 'Kramfors' - Natur

Sommarbonanza! Fynda ända fram till den 31 juli!
7749 kr / 5819 kr
5819 kr
5819 kr
 

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Solsängen Kramfors är den ultimata partnern för dina avkopplande dagar utomhus. Tillverkad av slitstark acacia med en teaklook, kombinerar den enkelhet och elegans i ett och samma paket. Dess stilrena design döljer dock en smart detalj - en praktisk bricka på sidan, perfekt för att hålla din bok, dryck eller solkräm nära till hands medan du njuter av solen. Kramfors solsäng har också hjul, vilket gör den enkel att flytta så att du alltid kan hitta det bästa soliga hörnet i trädgården eller på terrassen. Den är också justerbar, så du kan hitta den mest bekväma liggpositionen när du kopplar av i solens strålar. Med Kramfors solsäng kan du omfamna lyxen av utomhusavkoppling med både stil och bekvämlighet. Skapa din egen personliga oas och låt Kramfors bli din favoritplats för soliga dagar och lata stunder utomhus.
Produktspecifikation
Bredd: 200 cm
Höjd: 35 cm
Längd/Djup: 63 cm
Sittdjup: 60 cm
Sitthöjd: 35 cm
Färg: Natur
Material: Ben och sitts i akacia
Maxvikt: 140 kg
Varumärke: Garden Prestige
CO2e-utsläpp: Under beräkning
Ursprungsland: Vietnam
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.