Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
RESPONSIBLE
Kampanj

Solstol 'Lounge' - Vit

3999 kr / 2499 kr
2499 kr
2499 kr

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Njut av sköna sommardagar i denna underbara solstol från Reforma. Solstolen har ett gediget uttryck och passar lika bra på landstället som hemma i trädgården och kommer med tillhörande pall. Perfekt att låta stå själv, eller med tillsammans med tillhörande utomhusbord för att skapa en härlig loungegrupp på altanen eller bryggan. Mixa och matcha med våra andra utemöbler för att skapa den ultimata uteplatsen!
Egenskaper
Bredd: 72 cm
Höjd: 94 cm
Längd/Djup: 90 cm
Färg: Vit
Material: Tillverkad av trä
Varumärke: Garden Prestige
Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
CO2e-utsläpp: 46,44 kg
Varav emballage: 5%
Varav material: 22%
Varav energi: 65%
Varav transport: 8%
Ursprungsland: Kina
Omdömen
Medelbetyg 5 av 5 Antal betyg 10
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
Omdöme 5 av 5
CWeiss
|
2023-05-14
35-45 arbetsdagar är något för mycket i levaranstid????
Normalt är Max 10 dgr!
Omdöme 5 av 5
Therese Göransson
|
2022-06-12
Superfina stolar. Snabb leverans och fin service kan varmt rekommendera.
Omdöme 3 av 5
Peter
|
2022-06-09
Enkla att montera och gick bra att sätta ihop. Kändes inte som måtten stämde helt överens helt. Kunde varit bättre. Men sen är ju träslaget det allra billigaste. Sätter du dig bara försiktigt så går det bra. Man blir lite rädd att dom ska gå sönder. För dom är inte värda det ordinarie priset. Så det var tur att det var nedsatt när jag köpte dom. Sen den som målade dom innan gjorde ett okej jobb. Men det var väldigt slarvigt måste jag säga. Bra köp om du inte vill lägga pengarna på den dyrare hillerstorp. Annars bör du satsa dina pengar på dom.
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.