Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Stol 'Carmen' - Vit pigmenterad

Sommarbonanza! Fynda ända fram till den 31 juli!
1095 kr / 931 kr
931 kr
931 kr
 
Leverans:  1-2 dagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Den populära stolen Carmen från Rowico är en stilfull stol i snygg design som kommer fungera i många år framöver. Denna stol passar lika bra runt ett avlångt matbord som ett runt matbord. Denna stol kommer tillsammans med ett snyggt träbord ge din matsal något extra. Stolarna finns i flera fina fäger vilket gör att det finns en stol för alla smaker.
Produktspecifikation
Bredd: 55 cm
Höjd: 76 cm
Längd/Djup: 52 cm
Sittdjup: 40 cm
Sitthöjd: 45 cm
Finish: Lackerad
Färg: Natur
Material: Tillverkad av massivt lackat gummiträ.
Maxvikt: 110 kg
Varumärke: Rowico
Levereras monterad: Nej
CO2e-utsläpp: Under beräkning
Omdömen
Medelbetyg 5 av 5 Antal betyg 1
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
Omdöme 5 av 5
Calle Schulman
|
2022-05-26
Har allt man kan önska av en stol. Har nu hunnit stress-testa den i olika scenarier och den har klarat allt. Har sprungit mot den och satt mig liksom i steget - check. Har suttit och funderat i den - check. Har suttit och larvat mig i den - check. Man kan med fördel också sitta i stolen och vara uppriktig och stoisk och stå för sin sak oavsett vad andra tycker och då fungerar den här stolen som allra bäst. Just det - stress-testet var det ja. Vad hade vi kvar… jo! Jag har tittat på stolen med olika sinnesstämningar. Blängt på den. Stirrat. Tittat under lugg. Plirat. Alla d lat i också den delen av stress-testet klarades av med bravur. Detta är varför jag verkligen kan rekommendera ett köp. En kanonstol helt enkelt. Generalbra.
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.