Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Stol 'Kappelshamn' - Vit

2249 kr / 1689 kr
1689 kr
1689 kr
 
Leverans:  1-2 veckor

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Utforska Kappelshamn , den moderna utomhusstolen som förenar stil och komfort på ett elegant sätt. Med en robust aluminiumram och klädd i vacker vit rotting ger Kappelshamn en luftig känsla till din utomhusmiljö. Med måtten 86x58x60 cm erbjuder den en bekväm och välproportionerad sittplats, perfekt för en avslappnad atmosfär runt matbordet. Kappelshamn är inte bara en stol, den är en designad skulptur för din utomhusupplevelse. Den medföljande dynan i polyester ökar komforten och ger en extra touch av lyx. I en ren vit färg blir Kappelshamn inte bara funktionell utan också en tidlös och elegant del av din utomhusinredning. Sitt bekvämt och omfamna modern elegans när du samlas runt matbordet med Kappelshamn . Oavsett om det är en avkopplande stund för dig själv eller en social måltid med vänner och familj, kommer Kappelshamn att höja upplevelsen av utomhuslivet. Skapa en sofistikerad atmosfär med Kappelshamn - där stil och komfort möts.
Egenskaper
Bredd: 58 cm
Höjd: 86 cm
Längd/Djup: 60 cm
Sittdjup: 58 cm
Sitthöjd: 44 cm
Färg: Vit
Material: Ben och sits i polyester och konstrotting
Maxvikt: 110 kg
Varumärke: Garden Prestige
CO2e-utsläpp: Under beräkning
Ursprungsland: Kina
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.