Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Stol 'Nova' - Svart

6399 kr / 4479 kr
5999 kr
5999 kr
 
Leverans:  10-15 arbetsdagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Denna stol är tillverkad av naturmaterial såsom rotting och trä, vilket ger den en rustik och naturlig look. Benen är tillverkade av robust järn, vilket ger stolarna stabilitet och hållbarhet. Sitsen är gjord av flätad rotting och ryggstödet är tillverkat av trä, vilket gör stolarna bekväma att sitta i under långa måltider. Den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet!
Egenskaper
Bredd: 44 cm
Djup: 53 cm
Höjd: 86 cm
Rea: Stolar
Färg: Natur , Svart
Material: Stol i rotting och trä med ben av järn
Skötselråd: Träet har en vattenbaserad beläggning som skyddar mot vattenfläckar, men det rekommenderas att möblerna endast används inomhus och att man inte låter vätskor stå på träet under en längre tid.Små skador eller repor i träet med naturlig färg kan behandlas endast på plats med transparent eller mycket ljusfärgad olja.Rengöring av rottingstolen kan göras med en trasa och lite vatten.För stolar med naturlig rotting, ta bort all fukt som finns kvar efter rengöring med en torr trasa.Placera inte den naturliga rottingstolen nära en eld eller annan värmekälla, eftersom materialet kan torka ut och försämras.
Varumärke: Reforma
Levereras monterad: Nej
Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
CO2e-utsläpp: 4 kg
Ursprungsland: Indonesien
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.