Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
RESPONSIBLE
Kampanj

Vägghylla Vintage L - Återvunnet trä

599 kr / 349 kr
349 kr
349 kr
 
Leverans:  1-2 dagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
En hylla med kanter gjort på endast återvunnet trä vilket gör att varje hylla är unik. Hyllan är i trä vilket skapar en mjuk känsla i rummet. Sätt upp hyllan tillsammans med andra hyllor för att skapa en fin vägg med hyllor. Hyllan är perfekt att ha böcker på tackvare sina fina kanter. även att ha i köket och ställa fina koppar på.
Egenskaper
Bredd: 60 cm
Höjd: 7 cm
Längd/Djup: 15 cm
Färg: Brun
Material: Tillverkad av återvunnet trä
Varumärke: IB Laursen
Levereras monterad: Ja
Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
CO2e-utsläpp: Under beräkning
Omdömen
Medelbetyg 5 av 5 Antal betyg 6
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
Omdöme 4 av 5
Linda
|
2023-07-24
Älskar dessa hyllor, de gör så mycket för rummet! Den här gången var hyllplanet ojämnt tyvärr så det var svårt att ställa saker uppepå då de tippar lite, men det löste sig fint ändå och antar att det blir så med återanvänt trä. Nöjd ändå
Omdöme 5 av 5
Patrik Nylén
|
2022-03-13
Jätte fin hylla, mycket bra kvalitet till ett jättebra pris.
Omdöme 5 av 5
Emmy
|
2022-03-09
Hyllan blev toppen. Stämmer bra överens med bilden. Den ger ett varmt och ombonat intryck
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.