Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är ett danskt företag som man kanske kan höra på namnet. De fokuserar främst på heminredning med snygga tavlor, vaser och en hel del möbler. Här på Reforma Sthlm har vi mängder med produkter från Broste Copenhagen – vi säljer allt från tavlor och inredning till möbler och snygga vaser.


Tavlor från Broste Copenhagen

Broste Copenhagen säljer många tavlor och här på Reforma Sthlm säljer även vi många av dessa tavlor. Om du är ute efter något som kan liva upp ett rum lite är dessa tavlor perfekt, de har oftast väldigt unika motiv som säkerligen kommer få liv i rummet.

34
Stol Comfy - Stål Vit
695 kr (1049 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Korgar 'Marlene' - Palmblad
1007 kr (1679 kr)
1-2 arbetsdagar
Vas 'Wide' XL
1688 kr
3-5 arbetsdagar
Fotpall 'Air' - Röd
5400 kr
6-10 arbetsdagar
Bänk 'Wind' - Kaki
5400 kr
6-10 arbetsdagar
Soffa 'Wind' - Beige
19990 kr
6-10 arbetsdagar
Vägghylla 'Messy'
2340 kr
6-10 arbetsdagar
1  2  3  4   »  |  

Möbler från Broste Copenhagen

Om du är på jakt efter snygga och stilrena möbler så bör du definitivt välja Broste Copenhagen. Deras möbler har något av en minimalistisk design med en stil som verkligen passar perfekt i dem flesta hem. Du kan även köpa olika hyllor och korgar med en väldigt unik design.


Handla Broste Copenhagen online

Vi vill att det ska vara enkelt att köpa produkter från Broste Copenhagen och därför jobbar vi ständigt för att du som kund ska få en så bra upplevelse som möjligt. Vi satsar till exempel mycket på trygga betalningar, snabba leveranser och på vår kundtjänst. Eftersom vi vill att du som kund ska känna att du gjort ett bra köp erbjuder vi också fri frakt om du köper för över 500 kronor.