Dixie

Prisvärda produkter av hög kvalité som är tillverkade av personal med goda arbetsförhållanden av miljövänliga material. Dixies inredningsfilosofi är tydlig med hjärtat på rätt plats. Handla hållbara mattor, förvaringskorgar och textilier som håller länge och gör samtidigt något gott för miljön! Designen är enkel och inspirerad av naturens skiftande landskap. Vardagsprodukter som fyller ett perfekt syfte i din heminredning.


Återvunna material

Dixies inredningsfilosofi är att erbjuda vackra och hållbara inredningsdetaljer till alla typer av hem. De arbetar mycket med återvunna material vilket är skonsamt för såväl naturen som djuren. Deras mest häpnadsväckande materialval är deras underbara mattor ’Recycle’ som är vävda av återvunna PET-flaskor. Dessa plastflaskor har fiskats upp ur haven, återvunnits och gjorts om till en slitstark, mjuk och hållbar polyestertråd som sedan vävts till underbart vackra mattor, både stora mattor till sovrum och vardagsrum, samt mindre mattor till hallen, badrummet eller köket. Materialet klarar även UV-strålning och går därför lika bra att använda för utomhusbruk. Vill du göra ett medvetet och hållbart val till din inredning, handla inredning från Dixies sortiment på Reforma Sthlm.

Tvättkorg 'Laundry' - Linne
869 kr
6-10 arbetsdagar
Dörrmatta 'Jute' - Soft Pink
669 kr
6-10 arbetsdagar
Dörrmatta 'Recycle' - Eucalyptus
499 kr
1-2 arbetsdagar
Matta 'Jute' - Soft Pink
3269 kr
6-10 arbetsdagar
Matta 'Jute' - Natur/Grå
2659 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd 'Diamond' - Naturvit
619 kr
1-2 arbetsdagar
Dörrmatta 'Jute' - Svart
669 kr
6-10 arbetsdagar
Flätade korgar - 3st
918 kr
6-10 arbetsdagar
Dörrmatta 'Jute' - Grå
669 kr
1-2 arbetsdagar
Dörrmatta 'Jute' - Natur
669 kr
6-10 arbetsdagar
Dörrmatta 'Jute' - Ocean
669 kr
6-10 arbetsdagar
Hallmatta 'Recycle' - Eucalyptus
1379 kr
6-10 arbetsdagar
Matta 'Jute' - Mörkgrå
3269 kr
6-10 arbetsdagar
Matta 'Recycle' - Rope Grey (M)
3079 kr
6-10 arbetsdagar
Matta 'Recycle' - Rope Ivory (L)
4079 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd 'Diamond' - Grå
619 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd 'Diamond' - Granit
619 kr
6-10 arbetsdagar
Matta 'Recycle' - Rope Ivory (M)
3059 kr
6-10 arbetsdagar
Korgar 'Linne' - 3st
1229 kr
6-10 arbetsdagar
Matta 'Recycle' - Rope Grey (L)
4079 kr
6-10 arbetsdagar

Mattor och korgar från Dixie

Letar du efter en slitstark och hållbar matta i jute har du hamnat helt rätt. Jutemattorna från varumärket Dixie är 100% återvinningsbara och absorberar tio gånger med ljus än en syntetisk matta. Med nya metoder och tekniker kan man dessutom ta fram ett mjukt och följsamt jutegarn som väver sköna mattor som är mjuka och härliga för till och med de mest ömtåliga barnfötterna. Dixie erbjuder även mattor av återvunna material så som PET-flaskor som fiskats upp ur haven. Med dessa mattor kan du uppdatera och förbättra ditt hem, samtidigt som du gör något gott för miljön. Förvaringskorgar i alla olika modeller och stilar kan ett hem inte få nog av. Sortera allt från leksaker i barnens rum, smutstvätt i garderoben, yogamattor eller sänglakan. Att förvara, sortera och hålla ordning i hemmet är av största vikt för att skapa en härlig omgivning i din inredning. Förvaringskorgarna från varumärket Dixie är gjorda av vattenhyacinth, sjögräs, jute och rotting, vilka alla är slitstarka och hållbara material som bara blir snyggare med åren. Korgarna är handgjorda och vackra och du kan tryggt och säkert köpa dessa förvaringskorgar på nätet genom Reforma. Snabba leveranser, trygg betalning och snabb samt tillmötesgående kundtjänst. 


Handla hållbar inredning Online

Handla inredning av återvunna material på nätet. Att konsumera medvetet och miljövänligt har aldrig varit enklare. Nu kan du klicka hem mattor, textilier och inredning som är lika snälla mot miljön som de är snygga online på Reforma Stlm. Alla produkter från Dixie är testade, godkända och certifierade enligt REACH och POPs lagstiftade förordningar som reglerar innehåller vid varuimport till EU-länder.