Lilla Bruket

Lilla Bruket är ett svenskt företag som fokuserar på att gör fantastiska tvålar till alla typer av hem. Lilla brukets produkter är mycket populära tack vare deras fantastiska dofter och härliga känsla i produkterna. Unna dig en lyxig detalj till ditt kök eller till badrum!


Tvålar från Lilla Bruket

Tvålarna från Lilla Bruket är alla av hög kvalité och du lär inte bli besviken av dem. Du kan hitta både fasta och flytande tvålar och de kommer dessutom i mängder av olika fantastiskt härliga dofter. Det finns garanterat något för dig! Oavsett vad du gillar.

Handkräm - Vildros
359 kr
6-10 arbetsdagar
38
Tvål - Citrongräs
49 kr (79 kr)
Slutsåld för tillfället
38
Tvål - Kurbad
49 kr (79 kr)
Slutsåld för tillfället
Tvål - Vildros
79 kr
Slutsåld för tillfället
Doftljus - Black Oak
529 kr
1-2 arbetsdagar
Doftljus - Koriander
529 kr
1-2 arbetsdagar
20
Skrubb - Ringblomma och apelsin
159 kr (199 kr)
Slutsåld för tillfället
Body Lotion - Vildros
279 kr
1-2 arbetsdagar

Diskmedel Lilla Bruket

Lilla Bruket nöjer sig inte heller med att bara göra tvålar och andra skönhetsprodukter, de producerar även olika fantastiska diskmedel. Om du köper ett diskmedel från Lilla bruket kan du vara säker på att du får ett trevligt diskmedel med en härlig doft. Du kommer inte bli besviken, om du vill ha ett riktigt bra diskmedel som dessutom doftar underbart är Lilla Bruket det perfekta märket för dig.


Handla Lilla Bruket online

Här på Reforma Sthlm erbjuder vi många produkter från Lilla Bruket och vi vill att det ska vara enkelt för er att handla online från oss. Därför erbjuder vi alltid snabb frakt, en bra kundservice och fri frakt vid alla köp över 500 kronor.