Miljögården

Miljögården grundades redan år 1985 och är en av Sveriges ledande leverantörer inom möbler och heminredning. Miljögårdens produkter 
utgörs av ett brett sortiment av möbler och heminredning som inspirerats av det franska lantlivet med mycket vintage, charm och patina. Även klassisk och modern design återfinns i kollektionerna och mixen av dessa stilar passar perfekt med Reformas inredningsfilosofi!

Miljögården arbetar med egen design och släpper två kollektioner om året och hos Reforma hittar du alltid de senaste möblerna och inredningsnyheterna från Miljögården!


Utemöbler och balkonginredning från Miljögården

Hos Reforma Sthlm hittar du ett stort utbud av Miljögårdens underbara möbler för balkong, trädgård och uteplats. Vi har t.ex. ett stort urval av trädgårdssoffor, stolar i rotting och hängmattor som både är moderna och tidlösa i sin design. Miljögårdens möbler är ofta tillverkade i hållbara och slitstarka material som rotting och bomull och du som kund kan känna dig trygg att Miljögårdens utemöbler håller hög kvalitet. Miljögårdens inredningsdealjer och möbler skapar en hemtrevlig och varm känsla och om du är ute efter möbler och inredning som skapar hemtrevliga hem så har du hittat helt rätt varumärke för dig!

Blomstertrappa - Vit
1884 kr
6-10 arbetsdagar
Blomstertrappa - Svart
1884 kr
6-10 arbetsdagar
Blomsterstöd 'Triple'
627 kr
6-10 arbetsdagar
Braskorg 'Charlotte'
1502 kr
6-10 arbetsdagar
Vedkorg 'Galler'
839 kr
6-10 arbetsdagar
Planteringsset 'Crown'
558 kr
6-10 arbetsdagar
Stol 'Raffles' - Rotting
1833 kr
6-10 arbetsdagar

Miljögården - Inredning till hemmet

Om du letar efter snygg och hemtrevlig inredning till ditt hem är Miljögården verkligen det rätta valet för dig. Välj mellan stilrena möbler från Miljögården, eller varför inte inredning i vintage och patinerad stil med inslag av shabby chic? Miljögården tillverkar möbler som passar såväl det moderna som det lantliga hemmet och vi kan nästa garantera att du kommer hitta något du gillar hos detta fantastiska varumärke!


Handla Miljögården Online

Vi vill att du ska kunna handla dina möbler och inrednings från Miljögården online – säkert, prisvärt och snabbt. Reforma erbjuder därför fri frakt vid köp över 499 kronor, snabba leveranser och kundservice i världsklass. Vi har god kunskap om hela sortimentet från Miljögården och är övertygade om att vi kan hjälpa dig att inreda ditt hem till en ännu härligare plats! Har du frågor eller funderingar om någon produkt från Miljögården? Tveka inte att kontakta oss!