Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Vävda & handknutna mattor

Välkomna till Reformas utbud av vävda och handknutna mattor i vintage! Dessa hållbara och handknutna mattor av återvunnet material är unika och ingen är den andra lik.

Handla vävda och handknutna mattor i hög kvalitet hos Reforma

Sätt en personlig touch på ditt hem med någon av dessa unika vävda och handknutna vintage mattor! Dessa mattor av hög kvalitet från miljöcertifierade fabriker med goda villkor gör gott för både till hem och miljön. Ingen av dessa vackra handknutna mattor är den andra lik och kommer garanterat att tillföra en personlig känsla till vilket rum du än väljer att placera din nya matta i. Vi erbjuder vävda- och handknutna mattor i en mängd olika färger och stilar för att just du ska kunna hitta en matta som passar in i ditt hem.
Läs mer

Produkter

Miljövänliga vävda och handknutna mattor gör gott för miljön

Gör ett hållbart val när du inreder och investera i en snygg handknuten matta i vintage! Dessa unika och miljövänliga mattor kommer från miljöcertifierade fabriker med goda arbetsvillkor och bra förhållanden. Handknutna och vävda mattor är ett hantverk ingen av dessa unika mattor i vintage stil är den andra lik och kommer garanterat att tillföra en personlig känsla till ditt hem. Läs gärna mer om Reformas hållbarhetsarbete och miljöcertifierade möbler här!
Välkommen att handla vävda och handknutna mattor online hos Reforma redan idag!
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.