Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Tica Copenhagen

Läs mer

Produkter

Kampanj
Skohylla 'Wall' - Svart (L)
Skohylla 'Wall' - Svart (L)
Skohylla 'Wall' - Svart (L)
Kampanj
Tica Copenhagen

Skohylla 'Wall' - Svart (L)

3139 kr
Ordinarie pris: 3488 kr
3488 kr
1-2 dagar

Tica Copenhagen

Välkommen till varumärket Tica Copenhagen som nu kan handla på Reforma Sthlm! Tica Copenhagen grundades 2008 av Tina Bremholm i syfte att hitta smarta förvaringslösningar till alla hem. Alla produkterna är skapta med ledorden smart, funktionellt och värdeskapande, vilket verkligen framgår när man ser över deras sortiment. Genom att uppdatera ditt hem med artikalr från Tica Copenhagen kommer du märka stor skillnad i din hall. Lika praktiskt som snyggt!


Skomattor och stövelbrickor i gummi – praktiskt och snyggt

De populära skomattorna och stövelbrickorna i gummi är perfekt efter en lång dag ute i naturen. Du vill kunna komma hem utan att stöka ner och där kommer Tica Copenhagens smarta artiklar in i bilde! Mattorna fångar upp all smuts som avlägsnas från dina skor och är sedan enkla att rengöra genom att bara sköljas av.


Handla hallmöbler från Tica Copenhagen online med snabba leveranser

Handla hallförvaring och möbler från Tica Copenhagen online på Reforma Sthlm. Vi erbjuder de bästa priserna, snabba leveranser samt en tillmötesgående och superb kundtjänst. Uppdatera ditt hem med funktionella skohyllor och tillbehör till hallen, man ångrar ju aldrig ett smart och praktiskt köp!


Den perfekta skomattan i gummi från Tica Copenhagen 

Den populära skomattan i gummi från Tica kommer att underlätta din vardag och minska tiden du behöver lägga på städning. Den smarta lösningen som går att applicera i alla hem är hyllat över hela Europa och vi är inte ett dugg förvånade. Prisvärda hallmöbler med hög kvalité som lyfter din inredning till nya nivåer!

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.