Tica Copenhagen - Prisvärd hallförvaring med snabba leveranser - Reforma Sthlm

Tica Copenhagen

Välkommen till varumärket Tica Copenhagen som nu kan handla på Reforma Sthlm! Tica Copenhagen grundades 2008 av Tina Bremholm i syfte att hitta smarta förvaringslösningar till alla hem. Alla produkterna är skapta med ledorden smart, funktionellt och värdeskapande, vilket verkligen framgår när man ser över deras sortiment. Genom att uppdatera ditt hem med artikalr från Tica Copenhagen kommer du märka stor skillnad i din hall. Lika praktiskt som snyggt!


Skomattor och stövelbrickor i gummi – praktiskt och snyggt

De populära skomattorna och stövelbrickorna i gummi är perfekt efter en lång dag ute i naturen. Du vill kunna komma hem utan att stöka ner och där kommer Tica Copenhagens smarta artiklar in i bilde! Mattorna fångar upp all smuts som avlägsnas från dina skor och är sedan enkla att rengöra genom att bara sköljas av.

40
Hallmatta 'Lines' - Sand 150x67 cm
527 kr (879 kr)
1-2 arbetsdagar

Handla hallmöbler från Tica Copenhagen online med snabba leveranser

Handla hallförvaring och möbler från Tica Copenhagen online på Reforma Sthlm. Vi erbjuder de bästa priserna, snabba leveranser samt en tillmötesgående och superb kundtjänst. Uppdatera ditt hem med funktionella skohyllor och tillbehör till hallen, man ångrar ju aldrig ett smart och praktiskt köp!


Den perfekta skomattan i gummi från Tica Copenhagen 

Den populära skomattan i gummi från Tica kommer att underlätta din vardag och minska tiden du behöver lägga på städning. Den smarta lösningen som går att applicera i alla hem är hyllat över hela Europa och vi är inte ett dugg förvånade. Prisvärda hallmöbler med hög kvalité som lyfter din inredning till nya nivåer!