Bloomingville DUKNING | Köp online hos Reforma

Bloomingville DUKNING

50
Mugg 'Sandrine' Ø 8.5 cm - Blå
149 kr (299 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Mugg 'Sandrine' Ø 8.5 cm - Grå
199 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Muggar 'Addison' - Multi
216 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Mugg 'Sandrine' Ø 10.5 cm - Grå
170 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Mugg 'Sandrine' Ø 10.5 cm - Blå
149 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Skål 'Jules' Ø 13 cm - Multi
192 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Serveringsfat 'Columbine' - Brun
405 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
34
Espressokopp 'Willow' - Brun
99 kr (149 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
23
Bordstablett 'Seagrass' - Natur
909 kr (1182 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
Kopp 'Jules' - Multi
208 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
51
Serveringsfat 'Bea' - Naturvit
197 kr (399 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Ishink 'Ananas' - Guld
799 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
40
Tallrik 'Jules' Ø 28.5 cm - Multi
299 kr (499 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Tallrik 'Bea' - Naturvit
184 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Tallrik 'Jules' Ø 22 cm - Multi
178 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
50
Tallrik i porslin - 'Superhjälte'
99 kr (199 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
Skål 'Jules' Ø 22 cm - Multi
347 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Serveringsfat 'Sandrine' - Blå
328 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Mugg 'Bea' - Naturvit
147 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Serveringsskål 'Camellia' - Blå
267 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Tallrik 'Jules' Ø 35 cm - Multi
597 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Bloomingville - Inredning till hemmet

Reforma Sthlm är glada att säga att vi är en av Bloomingvilles främsta leverantörer och hos oss kan du handla allt från deras sortiment som du önskar inreda ditt hem med. Deras sortiment sträcker sig långt och utöver klassiska möblemang så som bord, lampor och stolar kan du även handla inredningsdetaljer så som porslin, krukor, kuddar och speglar. Låt oss heller inte glömma allt vackert till barnrummet! Uppdatera ditt älskade barns rum med allt från en gullig tavla till leksaker från Bloomingville!


Handla Bloomingville Online

När du handlar Bloomingville online hos oss på Reforma Sthlm vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd med din köpupplevelse. Vi erbjuder säkra betalningar och gör vårt yttersta för att du ska få en så snabb leverans som möjligt. Är du osäker på något är du varmt välkommen att maila din fråga till vår kundtjänst. En trygg köpupplevelse hos oss innebär dessutom att i lugn och ro få dina varor levererade hem till dig, se om de passar, och om du sedan mot förmodan inte känner dig nöjd kan du alltid smidigt och enkelt returnera varan.

Möbler från Bloomingville

Det danska varumärket Bloomingville skapar populära möbler och inredningsdetaljer som är på alla inredningsexperters läppar. På Reforma Sthlm kan du handla alla de senaste nyheterna från Bloomingville online för ett konkurrenskraftigt pris och med snabba leveranser. Bloomingvilles möbler har en lekfullt och färgglatt utryck som passar både till den moderna och lantliga inredningsstilen. Deras fokus är vackra krukor och vaser, tidlöst porslin och trendkänsliga möbler som verkligen har det där extra! Med ett stort sortiment anpassat för de allra minsta är detta varumärke även perfekt för dig som letar inredning till barnrummet. Behöver du ett nytt soffbord till vardagsrummet, en skön soffa att vila i, en statement-lampa i mässing eller kanske en unik hylla för dina böcker? Då har du hittat rätt! Vårt sortiment av möbler från Bloomingville är stort och du kommer garanterat hitta något för att ge ditt hem en trendig uppdatering. Utöver möbler säljer vi även ett stort urval av förvaringskorgar, dekoration, kuddfodral och mattor. Allt i en exklusiv och modern stil!.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!