Bloomingville Soffor | Köp online hos Reforma

Bloomingville Soffor

Soffa 'Mundo' - Svart/Beige
7199 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Solstol 'Korfu' - Bambu
1599 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Modul Stol 'Korfu' - Bambu
3129 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Modul Puff 'Korfu' - Bambu
2799 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
30
Soffa 'Mundo'
10037 kr (14397 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
Soffa 'Mundo' - Grön
11499 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Modul Soffa 'Korfu' - Höger Hörn
3369 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Dagbädd 'Vida' - Bambu
4589 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Soffa 'Mini Sole' - Bambu
2037 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Soffa 'Pavone' - Brun
9989 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Solstol 'Dione' - Rotting
6999 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Soffa 'Pavone' - Svart
10189 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Soffa 'Spencer'
23189 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Soffa 'Thess'
23439 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Soffa 'Chesham'
33499 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Soffa 'Hampton' - Svart
6299 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Dagbädd 'Sole' - Bambu
5437 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Soffa 'Lanna'
28499 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Soffa 'Ted'
29499 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Bord 'Pavone' - Svart
3597 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Dagbädd 'Felucca' - Grön/Natur
16479 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Bloomingville - Inredning till hemmet

Reforma Sthlm är glada att säga att vi är en av Bloomingvilles främsta leverantörer och hos oss kan du handla allt från deras sortiment som du önskar inreda ditt hem med. Deras sortiment sträcker sig långt och utöver klassiska möblemang så som bord, lampor och stolar kan du även handla inredningsdetaljer så som porslin, krukor, kuddar och speglar. Låt oss heller inte glömma allt vackert till barnrummet! Uppdatera ditt älskade barns rum med allt från en gullig tavla till leksaker från Bloomingville!


Handla Bloomingville Online

När du handlar Bloomingville online hos oss på Reforma Sthlm vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd med din köpupplevelse. Vi erbjuder säkra betalningar och gör vårt yttersta för att du ska få en så snabb leverans som möjligt. Är du osäker på något är du varmt välkommen att maila din fråga till vår kundtjänst. En trygg köpupplevelse hos oss innebär dessutom att i lugn och ro få dina varor levererade hem till dig, se om de passar, och om du sedan mot förmodan inte känner dig nöjd kan du alltid smidigt och enkelt returnera varan.

Möbler från Bloomingville

Det danska varumärket Bloomingville skapar populära möbler och inredningsdetaljer som är på alla inredningsexperters läppar. På Reforma Sthlm kan du handla alla de senaste nyheterna från Bloomingville online för ett konkurrenskraftigt pris och med snabba leveranser. Bloomingvilles möbler har en lekfullt och färgglatt utryck som passar både till den moderna och lantliga inredningsstilen. Deras fokus är vackra krukor och vaser, tidlöst porslin och trendkänsliga möbler som verkligen har det där extra! Med ett stort sortiment anpassat för de allra minsta är detta varumärke även perfekt för dig som letar inredning till barnrummet. Behöver du ett nytt soffbord till vardagsrummet, en skön soffa att vila i, en statement-lampa i mässing eller kanske en unik hylla för dina böcker? Då har du hittat rätt! Vårt sortiment av möbler från Bloomingville är stort och du kommer garanterat hitta något för att ge ditt hem en trendig uppdatering. Utöver möbler säljer vi även ett stort urval av förvaringskorgar, dekoration, kuddfodral och mattor. Allt i en exklusiv och modern stil!.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!