Interstil - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

Interstil

Designföretaget Interstil har kontor över hela Skandinavien och erbjuder sina fina produkter i flera olika länder. De designar mycket, både möbler och mindre inredningsdetaljer som alla passar bra till alla typer av hem och inredningsstilar. Dras du åt det avskalade skandinaviska bör deras järnbord med betongskiva falla dig i smaken och om du dras åt den lantliga vintage-stilen erbjuder Interstils sortiment mängder av rustika möbler och förvaringsmöjligheter med industriell känsla och patina.


Möbler från Interstil

Interstil jobbar med att designa enkla och stilrena möbler som passar bra i både nordiska och bohemiska hem. Deras fokus ligger i att möbler ska vara funktionella, men samtidigt inte tumma på snygg design. Handla allt från bokhyllor och byråer till klädskåp och sängbord från Interstil. Allt är välgjort, stilrent och smakfullt samtidigt som kommer göra underverk i din inredning!

Klocka 'Vary' - Aluminium
297 kr
1-2 arbetsdagar
Vägghylla 'Hangout' (4)
287 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusstake 'Oak' - Guld
309 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd 'Schack' - Beige
189 kr
1-2 arbetsdagar
Jordglob/Lampa - Antik
997 kr
1-2 arbetsdagar
Korg 'Semarang' - Bananlöv
1309 kr
6-10 arbetsdagar
Taklampa 'Down' - Svart
1289 kr
6-10 arbetsdagar
Skåp 'Empire' - Metall
7579 kr
6-10 arbetsdagar
Sängbord 'Empire' - Metall
3289 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd 'Velvet' - Azurgrön
519 kr
6-10 arbetsdagar
Divan 'Julia' - Svart
8349 kr
6-10 arbetsdagar
Hurys/Byrå 'Boxit - Svart
3139 kr
6-10 arbetsdagar
Ljusstake 'Lotus' - Guld
359 kr
6-10 arbetsdagar
Skåp 'Rebel' - Trä
21879 kr
6-10 arbetsdagar
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Inredningsdetaljer från Interstil

Om du letar efter något lite mindre för att pigga upp ett tråkigt rum har Interstil mängder med alternativ att välja ifrån. Vackra kuddar, plädar, dekorativa jordglober (se tillexempel deras vackra antika jordglobslampa) och snygga vedställ är bara några exempel på alla inredningsdetaljer du kan hitta hos oss på Reforma Sthlm. Vacker belysning så som taklampor, lampskärmar och bordslampor finns även att hitta bland detta breda och inspirerande sortiment.


Handla Interstil online

Vi på Reforma Sthlm har ett brett sortiment av produkter från Interstil, allt från vackra rustika möbler till härliga och iögonfallande inredningsdetaljer. För att göra det enkelt för dig att handla från oss erbjuder vi också snabb frakt, en utmärkt kundservice och gratis frakt på alla köp över 500 kronor. Vi vill helt enkelt göra det så enkelt som möjligt för dig att handla produkter från Interstil online.