Star Trading - Handla Billig Julinredning Online på Reforma Sthlm

Star Trading

Star Trading

Star Trading grundandes år 1985 av Ellinore och Christer Johansson och är fortfarande ett famljeföretag. Sedan starten har Star Trading vuxit snabbt, vilket inte är så förvånande när man ser deras fantastiska utbud av lampor, ljusstakar, advetsljusstakar, julstjärnor och belysning! Star Trading designar bland annat julbelysning och annan belysning för såväl hem som företag. Julstjärnorna, adventssljusstakarna och belysningen säljs över hela världen och i Europa är Star Trading en av de största aktörerna inom branschen, vilket gör att detta är ett företag och varumärke du kan lita på och känna dig trygg med att handa från!


Lampor, belysning och adventsljusstakar från Star Trading

På Reforma har vi ett stort utbud av julbelysning, ljusstakar, julstjärnor, adventsljusstakar och lampor från Star Trading men om du är ute efter en lampa från Star Trading som vi inte har på vår hemsida, kontakta ossså beställer vi hem den till dig!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!