Nordal BELYSNING | Köp online hos Reforma

Nordal BELYSNING

16
Bordslampa 'Irish' - Grå/Silver
1999 kr (2391 kr)
1-2 arbetsdagar
Lampskärm 'Jute' - Svart
1876 kr
1-2 arbetsdagar
Vägglampa 'Aura' - Svart
2590 kr
1-2 arbetsdagar
Lampa - Glaskupa S
761 kr
1-2 arbetsdagar
Vägglampa - Svart/Järn
1747 kr
1-2 arbetsdagar
17
Taklampa 'Irish' - Grå/Silver
1329 kr (1594 kr)
1-2 arbetsdagar
Lampskärm 'SIF' - Rotting
2032 kr
6-9 arbetsdagar
Lampskärm 'SIGYN' - Bambu
1563 kr
6-9 arbetsdagar
Taklampa 'Selene' S - Svart
2550 kr
6-9 arbetsdagar
Taklampa 'Selene' L - Svart
4781 kr
6-9 arbetsdagar
Taklampa 'Antique black
5423 kr
6-9 arbetsdagar
Taklampa 'Bright'
1689 kr
6-9 arbetsdagar
Taklampa 'Bright Cylinder'
1267 kr
6-9 arbetsdagar
Bordslampa 'Dome' - Glas/Guld
2072 kr
6-9 arbetsdagar
Vägglampa - Mässing
2231 kr
6-9 arbetsdagar
Taklampa - Svart/Järntråd
2590 kr
6-9 arbetsdagar
Taklampa 'Metal Strips'
5578 kr
6-9 arbetsdagar
Taklampa 'Clear Glass Coins'
9961 kr
6-9 arbetsdagar
Bordslampa 'Mushroom' - Grå
845 kr
6-9 arbetsdagar
Bordslampa 'Fokus'- Svart
2329 kr
6-9 arbetsdagar
Bordslampa 'Frost' - Vit/Guld
1478 kr
6-9 arbetsdagar
Taklampa 'Atomic'
9961 kr
6-9 arbetsdagar
Bordslampa 'Opal' - Vit/Svart
1673 kr
6-9 arbetsdagar
Taklampa 'Smoked Glass'
1478 kr
6-9 arbetsdagar
Bordslampa 'Fluffy' - Vit
598 kr
6-9 arbetsdagar
40
Bordslampa 'Fluffy' - Dusty Mint
359 kr (598 kr)
6-9 arbetsdagar
Köp Nordal online
Nordal är ett danskt designföretag som lägger stort fokus på att göra både funktionella och stilfulla möbler.

Från Nordal kan du även handla vackra stolar och sittmöbler med exklusiv och unik känsla. Även Nordals stolar har den där perfekta nordiska minimalistiska designen som passar väl in i det modernt inredda hemmet. Med ett stort urval av material och design kommer du garanterat hitta de sittmöbler du behöver för just ditt hem. Från vackra träbänkar i rustikt vintage trä till lyxiga stolar i metall och sammet. Vi älskar varumärken som vågar satsa på både vintage möbler och häftigt modern design!


Krukor från Nordal

Om du är trädgårdsintresserad och tycker om att göra din uteplats eller balkong vacker så är Nordal ett perfekt varumärket att vända sig till. Mängder av vackra krukor både för inomhus och utomhusbruk! Även deras krukor har denna nordiska design, dem är stilrena och enkla utan att tumma på estetiken. Jordnära och naturliga färger blandat med mer lekfulla utstickande varianter.


Handla Nordal Online

Vi på Reforma har ett stort utbud av olika produkter från just Nordal, alltifrån stolar till krukor. Vi vill göra det enkelt för er att handla Nordals produkter online och därför satsar vi väldigt mycket på vår kundservice och på att erbjuda riktigt snabba leveranser. Sedan erbjuder vi alltid fri frakt på alla köp över 500 kronor.


Bord från Nordal

De har ett tydligt exklusivt och lekfullt uttryck och arbetar även mycket med de naturnära materialen trä och betong. Skapa en fantastisk atmosfär som påminner om ett härligt lyxhotell i ditt eget hem med hjälp av Nordals fantastiska möbler och inredningsartiklar! Reforma Sthlm är glada av att ha samarbetat med Nordal enda sen vår start! Om du köper ett bord från Nordal kan du förvänta dig at få ett stilrent och funktionellt bord. Deras bord är designade i vad man skulle kunna kalla för den nordiska designen, stilrent och minimalistiskt. Det finns inga onödiga delar i designen utan allt är valt med största omsorg. På Reforma Sthlm säljer vi en hel del sidobord, soffbord men även vackra matbord som kommer göra dina gäster gröna av avund!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.