Scandinavian Lamps - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

Scandinavian Lamps

Precis som namnet antyder är Scandinavian Lamps ett designföretag som fokuserar på att designa just lampor med skandinavisk och cool design. Detta varumärke producerar snygga och stilrena lampor som passar i nästan alla hem och rum. Oavsett vad du önskar belysa ditt hem med kommer du garanterat hitta något som faller dig i smaken bland detta breda utbud av lampor!


Lampor från Scandinavian Lamps

Lamporna från Scandinavian lamps kommer i alla typer av stilar och varianter. Häftiga och dekorativa glödlampor, vintage industrilampor, lampor till barnrummet och moderna samt exklusiva designlampor – Allt kan du hitta i detta breda sortiment! Önskar du något smakfullt och stilrent eller något utstickande och unikt? Dröm dig bort i belysningens värld!

Taklampor från Scandinavian Lamps

Scandinavian Lamps designar i princip alla sorters lampor och däribland taklampor. Deras taklampor kommer med en unik och häftig design men det finns också de som är mer diskreta. Vill du lysa upp dit hem med rustika grislampor med industriell känsla eller en modern taklampa i betong? En sak är i alla fall säkert, en lampa från Scandinavia Lamps kommer sprida ljus i ditt hem i vintermörkret.


Vägglampor från Scandinavia Lamps

Om du inte är ute efter en taklampa erbjuder även Scandinavia Lamps flertalet lampor som kan monteras på väggen istället. Allt från vägglampor med diskret och smakfull design till vägglampor med en vintage och rustik look. I sortimentet finns något för alla typer av inredningsstilar.


Handla Scandinavian Lamps online

Här på Reforma Sthlm erbjuder vi många olika lampor från Scandinavia Lamps och vi vill göra det enkelt för dig att handla från oss. Därför satsar vi mycket på vår utmärkta kundservice och på våra korta leveranstider. Vi erbjuder också fri frakt på alla köp över 500 kronor.