Köp Prisvärda Posters från Sköna Ting Online - Reforma Sthlm

Sköna Ting

Poster - Vintage blomma
199 kr
10-15 arbetsdagar
Poster - Vintage blad 2
149 kr
10-15 arbetsdagar

Sköna Ting

Sköna Ting är ett svenskt företag med botanik i fokus! T.ex. har de väldigt vackra posters med motiv av träd, blommor, insekter, frukter och grönsaker. Affischerna är tillverkade på ett tjockare kvalitetspapper och ger en riktigt lyxig känsla till ditt hem! Sköna Ting har förutom affischer och posters t.ex. väldigt fina servetter, tvålar och brickor i sitt sortiment.


Vintage posters och proukter med retro stil från Sköna Ting

På Sköna Ting älskar man gamla vintagebilder, och dessa är karakteristiska för Sköna Tings produkter! Många av motiven har en patina stil och påminner om gamla skolaffischer eller bilder från gamla böcker. Skönta Tings kollektion består av posters, kort, servetter, tvålar, pastiller, teer och produktutbudet växer ständigt! Här kan du hitta allt från fina gå-bort-presenter till vackra inredningsdetaljer och alla produkter är noga designade och producerade av Sköna Ting i Stockholm.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.