Köp Bord & Bänkar till Badrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Bord och vagnar för badrum

Här hittar du Reformas stora utbud online av prisvärda rullvagnar och förvaringsvagnar som är perfekta att placera i badrummet. Maxa din förvaring i ditt badrum med en hylla på hjul som du enkelt kan byta plats på.

Bord och vagnar till badrummet på nätet

Rullvagnar kopplar vi ofta till köket eller vardagsrummet som drinkvagn tillexempel. Men vi tycker det passar lika bra i badrummen. I badrummet behöver vi mycket förvaring till allt från handdukar och hygienprodukter. Ofta har vi de klassiska spegelskåpen som förvaring men det burkar inte räcka till. Att ha en rullvagn med hjul som går att förflytta är därför den perfekta förvaringen till badrummet. Den går att flytta på och ställa åt sidan när du inte använder den men samtidigt smidigt dra fram när du behöver den. Det finns även väldigt mycket lyxiga rullvagnar till en bra prislapp hos Reforma. Dessa gör att badrummet får en lyxig touch och blir personlig. Även bord i badrummet är underskattat. Där kan du placera tvättmedel eller varför inte en grupp med ljuslyktor och en vas med härligt doftande blommor. Bara fantasin sätter stopp för vad rullvagnar och bord kan tillföra ditt badrum.

Filtrera på
Varumärke
Kategori
Färg
Pris
Sortera
50
Köksvagn/Drinkvagn - Svart och trä
799 kr (1599 kr)
1-2 dagar
Köp
42
Köksvagn 'Nät' - Svart/Trä
1159 kr (1999 kr)
1-2 dagar
Köp
45
Brickbord - Svart 49x27
819 kr (1499 kr)
1-2 dagar
Köp
Serveringsvagn 'Solos' -Svart
3819 kr
1-2 dagar
Köp
42
Rullbord 'Chelsea' - Vintage Brun
3149 kr (5419 kr)
1-2 dagar
Köp
Rullvagn - Trä
7509 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Serveringsvagn - Mässing/Glas
6889 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Drinkvagn - Guld/Svart
7183 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Rullvagn 'TONE' - Svart
5199 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Rullvagn - Svart/Järn
3599 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Rullvagn 'Vigo' - Järn/Patina
2549 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Serveringsvagn 'Duke'
4999 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Serveringsvagn 'Otto'
10499 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Brickvagn - Koppar
3189 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Rullbord - Järn/Klarlack
2799 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Förvaringshylla på hjul - Järn
7399 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
RESPONSIBLE
Rullbord galv. järn - Vintage
7349 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
RESPONSIBLE
Fabrikslampa vintage - Koppar
2649 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Vintage rullbord - Järn
2549 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
RESPONSIBLE
Vintage Industrivagn - Järn/Trä
3529 kr
10-15 arbetsdagar
Köp

Vagnar och bord för alla stilar och alla hem

Oavsett var du är ute efter för bord och vagn så hittar du det här på hos Reforma. Vi har ett stort utbud och kan erbjuda rullvagnar och bord i många olika utföranden och prisklasser. Har du ett stort badrum med tvättmaskin kan en stort bord med hjul vara en fördel. Där kan du vika dina kläder och samtidigt förvara tvättmedel och andra tillbehör. Tvättkorgen kan du placeras underst på de lägsta hyllplanet. Har du ett lite mindre badrum och söker främst förvaring för skönhetsprodukter och hårprodukter kan en rullvagn med flera hyllplan i järn vara att föredra. Då kan du placera korgar på dessa hyllplan och enkelt orgnaisera dina saker i vagnen. Fördelen att förvaringen då har hjul är verkligen stor. Det blir mycket mer praktiskt och lätt att hålla det rent och organiserat. Med hjälp av bord och rullvagnar maxar du verkligen din förvaring i badrummet på ett snyggt och enkelt sätt.

Förvaring på hjul online

Letar du efter en prisvärd förvaring på hjul till badrummet som även har hög design? Då har du hittat rätt. På Reforma hittar du ett brett utbud av vagnar och bord med hjul från flera kända designvarumärken till bra pris. Söker du en prisvärd rullvagn ska du kolla på in Reformas breda utbud. Du kan hitta rullvagnar och bord för badrummet från designvarumärken som Nordal, Interstil, Miljögården, Dutchbone, Cozy Living, Ib Laursen, ByON, Broste Copenhagen, Affari, Bloomingville, Trademark Living och Speedtsberg. Vi tillämpar alltid prisgaranti så om du hittar några av våra snygga designvagnar och bord hos våra konkurrenter till ett lägre pris så säg till. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499kr och snabba leveranser. Har du ingen möjlighet att hämta dina varor på ombud kan du alltid beställa hemleverans av dina varor till dörren. Om du har några frågor om vårat sortiment eller andra frågor är det bara att kontakta vår kundtjänst på mail, telefon och chatt.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!