Förvaringshyllor - Hyllor & Förvaring - VINTAGE| | [TEXT_KORT

Förvaringshyllor

Oavsett vad om man bor i ett stor villa eller en liten lägenhet så behöver vi alla något gemensamt - förvaringsmöjligheter. Med dessa förvaringshyllor i trendigt vintage kan du kan du enkelt och lätt organisera och förvara i ditt hem samtidigt som du ger en unik och robust och industriell känsla till rummet.

Handla förvaringshyllor i vintage hos Reforma

Är du på jakt efter den perfekta förvaringshyllan till dina böcker och inredningsdetaljer i vardagsrum eller sovrum eller är det dags för vinsamlingen att få en organiserad struktur i ett av våra förvaringshyllor anpassade för vinflaskor? Oavsett vilken typ av förvaring du är ute efter hittar du garanterat en förvaringshylla som passar dig bland dessa unika favoriter i trendigt vintage. Fyll upp din förvaringshylla med korgar och mindre förvaringslådor för den extra organiserade känslan.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Material
Pris
Bredd
Höjd
Sortera
RESPONSIBLE
Vinställ - Vintage
1200 kr
1-2 dagar
Köp
Info
Vinställ 'Industri' - 30 flaskor
1637 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Sideboard 'Milan' - Svart/Vit
5888 kr
ca 1-3 v. (beställningsvara)
Köp
Info
Järnhylla - Industrial
6080 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Industriellt möter modernt med dessa vintage förvaringshyllor från Reforma

Den industriella stilen är något vi ser allt mer utav inom inredningstrender. Med sina rustika material, neutrala färger och raka linjer gör den industriella stilen enkel att väva in i de flesta inredningsstilar. Med dessa rustika och unika förvaringshyllor i vintage plockar du enkelt upp trenden i rummet och ger en industriell och rustik känsla. Vi på på Reforma brinner för miljön och är därför lite extra stolta över våra vintage förvaringshyllor under produktkategorin RESPONSIBLE där du hittar förvaringshyllor i 100% återvunnet trä från miljöcertifierade fabriker.
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!