Matgrupp 'Hornstull Lycke' - 1 Bord & 4 Stolar | | |
8

Matgrupp 'Hornstull Lycke' - 1 Bord & 4 Stolar

14129 kr / 12949 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 36-41 arbetsdagar
space
Stol:

space
Antal:

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • En oerhört modern matgrupp från Reformas egna varumärke. Matbordet Hornstull från Reforma är ett stilfullt och trendigt matbord som enkelt kan kombineras med olika inredningsstilar. Klassiska och tidlösa materialval med en jordnära palett gör denna matgrupp till ett säkert kort. Bordet är tillverkat i trä med ekfanér på 18 mm och ben i metall. Stolarna Lycke är hållbara och är lätta att hålla rent och torka av men som fortfarande ger ett trendigt och modernt intryck runt bordet. Matgruppen kommer med 1 bord tillsammans med 4 stolar.
  Bredd: Stol: 50 cm
  Djup: Bord: 90 cm , Stol: 60 cm
  Höjd: Bord: 75 cm , Stol: 86 cm
  Längd: Bord: 160 cm
  Sitthöjd: Stol: 46 cm
  Ursprungsland: Kina

Toppsäljarna i denna kategori

20
RESPONSIBLE
Byrå 'Nordisk' - Ek
4399 kr (5499 kr)
1-2 arbetsdagar
Skål 'Pion' - 19 cm - Svart/Brun
111 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
RESPONSIBLE
Matbord 'Brooklyn' - vitpigmenterad 220x95
10495 kr
41-46 arbetsdagar

Andra köpte även

Träbänk 'Nadi'
727 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Väggdekor - Palm (S)
371 kr
17-22 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage Pall 'Eddi' - Trä
499 kr
16-21 arbetsdagar

omdömen (0)

0 omdömen
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.