Mugg 'Bea' - Naturvit - Reforma Sthlm

Mugg 'Bea' - Naturvit

117 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 10-15 arbetsdagar
Antal: 

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • En mugg perfekt för ditt morgonkaffe eller kvällste. Koppen har en naturvit, beige färg och ett dekorativt mönster av blommor på ena sidan. Den rymmer 400 ml och är diskmaskinsvänlig. Den vackra muggen bidrar till harmoni och du kan lugnt sätta dig och avnjuta en kopp av din favoritdryck. Den är tillverkad för hand av stengods och har glaserat yttre. Den handgjorda processen gör att varje kopp blir unik där mönstret och färgen kan variera. Du får en karaktäristisk mugg med personlig touch som tillför en exklusiv charm till hemmet.
  Diameter: 10 cm
  Höjd: 10.5 cm
  Material: Tillverkat av 100% stengods
  Skötselråd: Säker för maskindisk. Ej mikrovågsugn och ugn.
  Färg: Beige , Grå , Natur , Vit
  Varumärke: Bloomingville
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Mugg 'Lake' - Grön
  80 kr
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  Mugg 'Berica' - Brun
  59 kr
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  Tekopp 'Rustic'
  45 kr
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp

  Andra köpte även

  25
  Tallrik 'Bea' - Naturvit
  125 kr (167 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  RESPONSIBLE
  Väggdekor - Palm (S)
  371 kr
  17-22 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.