Köp Stolar till Barnrummet /Barnstolar - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Barnstolar

Välkommen till Reformas breda utbud av barnstolar och stolar anpassade för barn!

Skapa en härlig plats för pyssel och lek med vackra barnstolar.

Att ge ditt barn eller dina barn en härlig och dynamisk plats för lek, pyssel, målning och läxläsning är viktigt. Just därför kan hos Reforma handla barnstolar med hög designgrad till ett mycket förmånligt pris. Hos oss finner du flera olika typer av barnstolar i olika design och i alla regnbågens olika färger. Matcha våra populära barnstolar ’Brooklyn’ tillsammans med våra barnbord ’Brooklyn’ för att skapa en fullständig matgrupp till ditt barn och hens vänner. En perfekt plats för pyssel och lek!

Filtrera på
Varumärke
Kategori
Färg
Material
Pris
Sitthöjd
Sittdjup
Sortera
50
RESPONSIBLE
Barnstol 'Almvik' - Klargrön
349 kr (699 kr)
1-2 dagar
Köp
59
RESPONSIBLE
Soffbord/Barnbord - Almvik Ljusblå
589 kr (1449 kr)
1-2 dagar
Köp
59
RESPONSIBLE
Soffbord/Barnbord 'Almvik' - Ljusgrå
589 kr (1449 kr)
1-2 dagar
Köp
61
RESPONSIBLE
Karmstol 'Ebba' - Svart
999 kr (2549 kr)
1-2 dagar
Köp
50
Karmstol 'Rotting' - Black
1999 kr (3999 kr)
1-2 dagar
Köp
47
RESPONSIBLE
Soffbord/Barnbord - Almvik Svart
639 kr (1199 kr)
1-2 dagar
Köp
40
Karmstol 'Ebba' - Mörkgrå
749 kr (1249 kr)
1-2 dagar
Köp
49
Bestick Barn - Guld
379 kr (749 kr)
1-2 dagar
Köp
RESPONSIBLE
Barnstol - Trä
1299 kr
ca 1-3 v. (beställningsvara)
Köp
Barstol 'Fusa' - Brun
1499 kr
90-95 arbetsdagar
Köp
RESPONSIBLE
Barnstol 'Almvik' - Pastellblå
599 kr
20 v - Köp nu, betala vid leverans!
LÄGG I KUNDVAGNEN
48
RESPONSIBLE
Karmstol 'Aspa' - Mörkbrun
1499 kr (2899 kr)
26-31 arbetsdagar
Köp

När du handlar barnstolar online

Att tänka på när du ska handla nya barnstolar till ditt hem och dina barns rum är att fundra på vem den lilla personen som ska använda stolarna är. Vilka är barnets favoritfärger? Vad är barnets favoritmönster och hur kan du hitta de finaste stolarna som just detta barn kommer att uppskatta? Utöver ett stort utbud av olika stolar i olika prisklasser kan du hos Reforma förvänta dig snabba leveranser, trygga betalningar och en snabb och hjälpsam kundtjänst. Reformas högsta prioritet är att du, vår kund, ska ha en underbar köpupplevelse!

Handla barnstolar på nätet hos Reforma

Bland Reformas stora utbud av stolar för barn hittar du alla typer av stolar du kan tänkas vilja ge till ditt barn. Är ditt barns rum lite mindre kanske du vill köpa ett gäng stapelbara barnstolar, är rummet större kanske du vill införskaffa stolar för barn med hög designgrad och god kvalité. I utbudet av barnstolar hittar du allt från designstolar i barnstorlek till klassiska barnstolar med mer lekfull deisgn. Handla barnstolar från välkända varumärken så som Reformas egna, eller Bloomingville. Hitta dina nya favoritbarnstolar här hos oss! Vill du köpa prisvärda och snygga barnstolar online så har du hittat rätt! Vi har flera olika modeller och stilar på olika typer av stolar för barn. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa barnstolar på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!