Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Bänk 'Sole' - Bambu

Sommarbonanza! Fynda ända fram till den 31 juli!
1984 kr / 1786 kr
1984 kr
1984 kr
 
Leverans:  1-2 veckor

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Vår bänk i bambu är en vacker och hållbar möbel som kommer att ge en naturlig touch till ditt hem. Bambu är ett miljövänligt och hållbart material som är känt för sin styrka och motståndskraft. Bänken är tillverkad av högkvalitativ bambu som är noggrant behandlad för att säkerställa dess hållbarhet och eleganta utseende. Den naturliga färgen och kornmönstret i bambu ger bänken en rustik och tidlös charm som passar perfekt in i olika inredningsstilar. Med sin rymliga sittyta är vår bänk i bambu perfekt för att skapa en bekväm och avslappnad sittplats i hallen, vardagsrummet, eller på uteplatsen. Du kan använda den som en extra sittplats, som ett avlastningsbord eller för att skapa en mysig hörna där du kan njuta av en bok eller koppla av med en kopp te.
Produktspecifikation
Bredd: 120 cm
Höjd: 82 cm
Längd/Djup: 54 cm
Sittdjup: 32 cm
Sitthöjd: 46.5 cm
Färg: Natur
Material: Bänk i bambu
Maxbelastning: 320 kg
Skötselråd: Rengör med fuktig trasa och massera in testad möbelolja.
Varumärke: Bloomingville
Levereras monterad: Nej
CO2e-utsläpp: Under beräkning
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.