Belysningstrender 2021
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Belysningstrender 2021

MINIMALISTISK DESIGN

Den minimalistiska stilen kommer alltid förbli en inredningstrend. Möbler som tack vare sin enkla, stilrena design kommer till sin rätt i alla hemmets rum oavsett inredningsstil. Tack vare sina enkla färger och toner matchar den minimalistiska stilen med alla sorters färger, dova som starka, färgglada. Den minimalistiska designen associeras ofta med en skandinavisk design. Den skandinaviska designen som vi ofta förknippar med enkelt formspråk, rena linjer tillsammans med ljusa, klara färger och toner såsom vit, grå, beige. För att uppnå en mer minimalistisk och skandinavisk design i ditt hem är det ett säkert kort att börja med att se över belysningen som är en central del av rummen i hemmet. På Reforma har vi mängder av lampor som andas minimalism och skandinavisk stil från mängder av olika varumärken som HKliving, ByOn, Globen Lighting och Nordal.

TIPS PÅ BELYSNING MED INSLAG AV MINIMALISM

Magiskt vacker svamplampa 'Cupola' från HK Living. Den vita färgen och enkla utförandet kommer göra sig fin i de flesta hemmen. Denna lampa kommer inte bara tillföra ljus och värme utan även vara den perfekta inredningsdetaljen. Lampan är stor och lyxig och kommer bli perfekt på sidobordet i vardagsrummet eller på byrån i hallen. Det här är en lampa som kommer till sin rätt i alla rum vilket gör den perfekt att flytta runt som man vill. 

Läs mer om trenden i vårat inlägg om hur du inreder med skanidinavisk minimalism.


Lampserien 'Stander' från det danska varumärket Nordal är en gåva från lamphimlen. Designen är enkel men samtidigt iögonfallande. Placera förslagsvis denna underbar golvlampa bredvid soffan i vardagsrummet eller i den större hallen för att skapa en härlig atmosfär i ditt hem! Tack vare sin enkla och stilfulla design kommer denna golvlampa alltid att komma till sin rätt i alla olika typer av hem med olika stil.

INRED BARNRUMMET MED LEKFULLA LAMPOR FRÅN GLOBEN LIGHTING

Ett barnrum bör inredas på ett lekfullt och kreativt sätt men fortfarande bringa trygghet och lugn till de små. Dekorera barnrummet med belysning av behagligt sken för att skapa en mysig känsla. Hos Reforma hittar du underbar och gullig belysning som passar perfekt för barnens rum. Hos oss hittar du allt från fantastiskt fina bordslampor föreställande gulliga djur, till drömlika taklampor som ser ut som svävande moln. För oss är det lika viktigt att barnen ska ha det fint i sitt rum som de vuxna ska ha i sitt sovrum. Därför finner du hos oss ett brett utbud av olika varianter av lampor till barnrummet, från flera olika varumärken och i flera olika stilar och prisklasser. Att handla lampor och belysning till barnrummet ska vara roligt, inspirerande och enkelt! Välkommen till Reforma när du letar efter lampor för barn!
En mycket dekorativ vägglampa formad som en ballong med behagliga toner av grå kommer bli en klar favorit i barnrummet. Tack vare sin minimalistiska och enkla design kommer denna lampa göra sig rätt i varje barnrum oavsett inredningsstil. Vägglampan ‘Baloon’ är en underbar inredningsdetalj och är även det självklara valet för den mörkrädda.

Läs mer om hur du lyckas med inredning för barn i vårat inlägg om hur du inreder barnrummet.

Eller varför inte denna underbara favorit 'Kate'? Ett magnifikt rosa moln till takpendel kommer från det svenska belysningsföretaget Globen Lighting och är helt otrolig i sitt romantiska tilltal! Rosa är en otroligt stor fluga på mode- och inredningshimlarna och kommer vara en klar favorit i barnrummet såväl som övriga rum i hemmet där det finns behov av att tillsätta lite färg.


NATURLIGA OCH HÅLLBARA MATERIAL

Inred med belysning i behagliga toner av natur med naturnära och hållbara material. På Reforma har vi mängder av belysning tillverkade i material som rotting och bambu som skapar en behaglig känsla och blir en inredningsdetalj att lägga märke till. Tack vare att bambu är ett så snabbväxande gräs behöver det varken bekämpningsmedel eller konstgödsel. Bambu suger även upp ytterst lite vätska vilket gör det till ett utmärkt material att använda i inredning. Både rotting och bambu är två hållbara och tåliga material vilket gör att produkterna får en lång hållbarhet. Även deras behagliga, varma färger gör att dessa två material passar utmärkt in i alla olika typer av inredningsstilar oavsett vilket rum de placeras i. Vacker taklampa från varumärket Madam Stoltz som kommer bidra med extra mysfaktor i ditt hem. Denna lampa är tillverkad av helt naturlig rotting och har en diskret sladd till taket i svart. Dess naturliga material gör att varje lampa blir unik i sin färg och form. Rund och mjuk form, härlig naturfärg gör den lättstylad och sladden på 2 meter gör att den är enkel att sätta upp vart du vill i ditt hem.

INRED UTEPLATSEN MED DEKORATIV BELYSNING

Att tillsätta behaglig belysning på uteplatsen gör att varenda sommarkväll blir till något speciellt. Dekorera din balkong, trädgård eller terrass med vackra ljuslyktor av mysigt sken för ett ombonat intryck. Häng upp dekorativa papperslanternor i träden eller dekorera bordet med små ljuslyktor och ljusstakar. Det blir vanligtvis fullt fokus på inredningen inomhus, men det gäller att inte glömma bort att även uteplatsen är som ett extra rum att trivas i. Genom utebelysning ger du liv även till uteplatsen och skapar en mycket behaglig och trivsam känsla för både dig och dina gäster. Gör din uteplats till en plats man sent om sommarkvällarna vill lämna. Inred uteplatsen med ljuskällor som passar perfekt även inomhus under det kalla vinterhalvåret. På Reforma hittar du allt från ljuslyktor och ljusstakar till lanternor och facklor av olika material och stil att dekorera trädgården med.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden CWT5NZ:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!