Köksmöbler för att skapa en funktionell och inbjudande atmosfär
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Köksmöbler för att skapa en funktionell och inbjudande atmosfär

Bord och stolar för måltidsupplevelsen

Ett välplacerat matbord och bekväma stolar är nödvändiga för att skapa en inbjudande atmosfär där måltider kan avnjutas. Valet av bord beror på storleken på ditt kök och din personliga stil. Runda bord främjar samtal och gemenskap medan rektangulära bord är mer traditionella och passar bra i större utrymmen. Komplettera bordet med stolar som är bekväma och passar din estetik.

Klicka på bilden för att komma till bordet.

Belysning för atmosfär och funktion

Rätt belysning är avgörande för att skapa den rätta atmosfären i köket. Kombinera olika typer av belysning för att balansera både funktion och stämning. Takbelysning ger allmän ljusstyrka medan pendellampor över matbordet kan skapa en mysig och inbjudande atmosfär.


Klicka på bilden för att komma till lampan.

Köksöar för socialt umgänge

Köksöar har blivit en central del av moderna köksdesigner. De erbjuder extra arbetsyta och förvaringsutrymme samtidigt som de fungerar som en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Om möjligt, överväg att lägga till sittplatser vid köksön med barstolar eller sittbänkar för att skapa en avslappnad och social atmosfär.


Klicka på bilden för att komma till barstolen.

Färg och materialval som skapar harmoni

Valet av färger och material i köksmöblerna är viktigt för att skapa en enhetlig och inbjudande atmosfär. Neutrala färger som vitt, grått och trätoner ger en tidlös och mångsidig bas. Komplettera med färgglada inslag genom köksredskap, textilier och dekorativa detaljer för att lägga till personlighet och livfullhet


Klicka på bilden för att komma till stolen.

Personliga detaljer och dekor

Slutligen, lägg till personliga detaljer och dekor för att göra ditt kök till en plats som känns som ditt eget. Välj konstverk, växter eller andra dekorativa element som speglar din smak och stil. Detta ger en personlig touch och skapar en varm och välkomnande atmosfär.


Klicka på bilden för att komma till vasen.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden xVLfht:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!