Lyft hemmet med möbler från HK living
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Lyft hemmet med möbler från HK living

Lyft hemmet med möbler från HK living

Är det kanske dags för ett lyft i hemmet? Varumärket HK living är ett holländskt designföretag som skapar hållbara och användbara möbler med hög designfaktor. De som gör dem så unika är att deras produkter har en modern tappning utan att tappa sin retro känsla och klassiska design. Möblerna är dessutom väldigt prisvärda och har inredningsdetaljer som passar perfekt in i de allra flesta hem och inredningsstilar. Hos oss på Reforma hittar du ett stort utbud av HK livings fantastiska produkter!

Inred med HK living i köket

Köket som många kallar hemmets hjärta är självklart en plats där vi behöver lägga ner tid på inredning. Ibland räcker det med små detaljer för att ge köket en ny och härlig känsla. Hk living har ett stort utbud med både porslin, belysning och andra fina detaljer som passar perfekt i köket. Dessa vackra skärbrädor som kommer i 3 delar är ett måste i köket. Fördelen med skärbrädor i trä är att dom är väldigt snygga att ha framme i fönstret eller lutandes mot väggen som en snygg detalj och inte behöver ligga undangömd i en låda. Dom fungerar även perfekt att servera ost och kex på som att hacka grönsaker till middagen. Hk Living har också otroligt fint porslin, dessa Muggar ’70s Espresso’ kommer i en glad och härlig färgskala inspirerad från 70-talets glans. Alla muggar har en handmade finish, vilket betyder att de är glaserade för hand och får då ett alldeles unikt utseende och varje enskild mugg får en egen charm. De passar perfekt att ställa synligt i köket på en förvaringshylla då det ger en färgglad och härlig känsla i rummet!

Allt du behöver för att uppdatera vardagsrummet

Vare sig du är ute efter att uppdatera ditt vardagsrum med en lyxig soffa eller ett soffbord så garanterar vi dig att möblerna från HK living kommer bringa personlighet och karaktär till din heminredning. Hk living ger otroligt hög kvalité för pengarna och är perfekt för dig som har ett intresse för heminredning men ändå inte vill lägga alldeles för mycket pengar på det! För ditt vardagsrum har dom detta unika Soffbord ’Block’ som är ett spegelbord och precis som det låter, i form av ett block. Dessa bord är inspirerade av 80talet men är fortfarande väldigt trendiga nu. Bordet finns i två olika storlekar vilket gör att det passar de flesta vardagsrummen, och för de allra största hemmet passar det lika bra att ställa ihop borden. Bordet utstrålar lyx och en otrolig charm över hela rummet och ger det där lilla extra. Ett mer klassiskt bord från HK living är detta Soffbord – Återvunnen Teak. Det är ett modernt soffbord tillverkat av 100% återvunnet trä i en enkel och stilren design. Detta är ett säkert kort i de flesta hemmen då det har en stilsäker bas och är lätt att matcha med andra möbler. När det kommer till att välja ut en soffa till vardagsrummet är det ibland inte det enklaste. Soffan ’Retro’ Beige har alla kvaliteter som en soffa behöver, den är otroligt bekväm och mjuk vilket är väldigt viktigt för en soffa då det är något som kommer till användning väldigt mycket, men den är också otroligt lyxig och modern med sin svartlackade metallstomme och slitstarka mjuka beigea tyg. En härlig retro känsla och passar perfekt in i alla hem som behöver livas upp och få ett coolt intryck! Soffan finns även i 2 olika storlekar för att passa in i just ditt hem!

Detaljer som skapar en levande känsla

Fina detaljer är viktigt för att ditt hem ska kännas hemtrevligt. Det spelar ingen roll om de är små eller stora detaljer, de gör sig lika fina i varje hem oavsett storlek. Denna bänk ’sand’ – Natur från HK living är en perfekt inredningsdetalj till vardagsrummet, hallen, eller varför inte i sovrummet? Den är i modern och stilsäker design vilket gör att den är lätt att matcha med andra möbler och olika inredningsstilar. Den är perfekt att ställa små vaser på, böcker eller andra fina detaljer som höjer stämningen i rummet. En annan viktig detalj när det kommer till inredning är kuddar till både sängen och soffan. Istället för att köpa nya kuddar hela tiden är ett smart tips att byta kuddfodral för att få en ny touch på rummet. Kuddfodralet ’Zigzag’ från Hk living ger en modern känsla till rummet och skapar en ombonad känsla med det lurviga materialet. En enkel men otroligt uppskattad detalj som inte kostar för mycket pengar! Skulpturen är en detalj som blivit allt mer populär. Funkar perfekt att pryda bokhyllan med eller på fönsterbrädan. Denna vackra skulptur ’Abstract Head’ gjord av terracotta från röd lera ger en robust känsla och skapar karaktär i hemmet. Det är perfekt att bryta av med detaljer i färg om du har ett väldigt ljust hem för att skapa en levande känsla.

Gör ditt hem mysigt med rätt belysning

Hk living har ett brett sortiment med fina lampor i stilsäker design, allt som behövs för att lyfta hemmet till nästa nivå. Alla rum behöver belysning, men för att skapa en trivsam atmosfär krävs det oftast fler ljuskällor än bara en taklampa. Vi brukar rekommendera fyra till tio ljuskällor beroende på storleken på rummet för att få till den ultimata hemtrevliga känslan. Denna retro inspirerade golvlampa som har en design som en bordslampa men är förstorad till XL ger ett häftigt intryck i ditt hem. Den är perfekt för dig som vill ha något unikt som står ut i din inredning. Bordslampor vill vi också få med i varje rum, dels för att få in fler ljuskällor men också för att det kan vara en fin inredningsdetalj också. För dig som vill ha en klassisk bordslampa så är denna lampa ’Triangle’ en fantastiskt fin lampa som är i enkel men trendig design. Den finns i olika färger och storlekar för att passa in i alla hem. En bordslampa kan bara lämplig att ställa på sängbordet, i fönstret eller på byrån, våga testa dig fram för att se vad som passar bäst!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 4CfKSH:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.