REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Nu finns OYOY hos oss på Reforma!

Äntligen finns OYOY hos oss på Reforma!

OYOY är ursprungligen från Danmark och fick sitt namn från att man sedan 1929 skrivit OY på alla danska flygplan, och det tyckte OYOY var roligt att anamma så därifrån kommer namnet. OYOY designar möbler och inredning med fantastik design och form, men självklart också kvalité. OYOY inspireras av den klassiska skandinaviska stilen samtidigt som dom adderar och inspireras av form och design från andra håll, vilket skapar en fantastisk kombination och otroligt lekfulla och vackra produkter som platsar i de flesta hemmen. Företaget har verkligen lyckats skapa produkter med en blandning av enkelhet och färgstark design vilket blir fantastiskt tillsammans.

Vackra inredningsdetaljer som lyfter hemmet på ett enkelt sätt 

OYOY har otroligt snygg dekoration till hemmet som kan liva upp vilken vägg eller hörn som helst. Speglar i häftiga former, med snygga detaljer på sidorna i färg och trä vilket tillför en speciell känsla. OYOY har dessutom bordslampor och krukor vi rekommenderar er att checka in from dom. Krukor med vackra blommar i göra sig aldrig fel, men vi tror på att bara dekorera med krukor precis som det är fungerar precis lika bra. OYOY har även otroligt snygga puffar i både lekfulla mönster, och skandinavisk enkel stil med handtag på sidorna vilket gör puffarna enkelt går att flytta runt i hemmet. Puffar tycker vi är något som borde finnas i alla hem, då dom både är enkla att flytta runt, blir en snygg dekoration i hemmet, och ger en extra sittplats. Vi har puffar från flera olika varumärken så det finns en puff för alla stilar hos oss.

Sängkläder i häftig stil och färg 

Äntligen har vi fått in snygga sängkläder och inte bara till vuxen, utan sängkläderna finns också till barn! Sängkläderna från OYOY är gjorda i organisk bomull vilket vi tycker är något som är extra bra med dessa sängkläder. Sängkläderna säljs i set med ett påslakan och ett örngott vilket är väldigt bra. Sängkläderna finns dessutom i två storlekar med ett påslakan som är längre och ett påslakan som är kortare vilket gör att man kan välja det som passar en själv bäst. Det är två olika modeller vi har tagit in, den ena heter ’Haikan’ och finns i tre färger, rosa, brun och blå. Färgerna är jordnära och utstrålar en enkelhet tillsammans med söta små detaljer på sidorna vilket ger dom det där lilla extra tycker vi. Sedan har vi det andra setet som heter ’Dot’ som finns i vit, svart och brun men skiljer sig från Haikan då dom kommer i ett snyggt mönster med häftiga prickar. Prickarna på täcket är i olika storlekar. Enkla färger med små detaljer är verkligen det OYOY är grymma på att kombinera. Dessa bäddset kommer inte bara göra sig otroligt snygga i sovrummet, utan är dessutom sköna att sova i vilket är viktigt.

Allt till barnrummet har OYOY 

Äntligen har vi fyllt på med inredning till barnrummet! Vi har fått allt från mattor till sänghimlar och lekfulla krokar. Mattorna kommer i lekfulla mönster, och krokarna kommer verkligen älskas av alla barn. De kommer i små söta utformningar och ser ut som djur till utseendet. Just nu har vi krokar som ser ut som pingviner, pandor och kaniner och dessa fyller en praktisk funktion i hemmet då de är perfekta att ha i barnrummet för att hänga upp saker på som kläder eller annat som går att hänga, men fungerar självklart lika bra att ha i hallen. 

Vi har även fått in snygga krokar i mässing man kan hänga upp tillsammans med dessa för att skapa en häftig kontrast vilket är ett tips från oss! Sedan har vi också fått in otroligt söta stickade vägghängare som dessutom är handgjorda. Tavlorna finns i tre olika motiv och färger med lekfulla små djur i mitten av tavlan, och söta färger vilket kommer liva upp rummet. Vi tycker vägghängarna är perfekta att kombinera och hänga upp tillsammans vilket vi vill tipsa er om!Sen har vi även också fått in galet vackra och lekfulla sänghimlar vilket är väldigt populärt just nu, inte minst hos barnen! De kommer i rosa, blå och snygg brun färg med en liten pompom högs upp vilket ger den det där lilla extra. Sänghimmeln går att öppna både bak och fram, och kommer göra sig fantastisk över sängen. Perfekt när barnen ska leka kurragömma, eller när man ska gosa ner sig och läsa en bok då det skapar mysig känsla som både kommer uppskattas av vuxna och barn. Rainbow är perfekt till barnrummet!  Sist men absolut inte minst har vi detta gulliga set som tillhör Rainbow-serien men både stol, bord och bänk! Rainbow kommer i en otroligt snygg naturnära färg gjord i rotting, och detta tror vi kommer uppskattas extra mycket där hemma. Perfekt när barnen ska leka, ha tebjudning eller rita. Stolen och bänken kan man enkelt flytta runt i hemmet om man kanske behöver en extra sittplats, eller fler åt barnen i vardagsrummet eller uterummet är den enkel att förflytta dit! Fantastiskt bra och smidigt.  I samma serie finns det inte bara bord, bänk och stolar utan även en otroligt söt liten vägghylla och dockstol och docksäng. Vägghyllan tror vi kommer passa väldigt bra i badrummet med sin enkla naturnära färg och design, där man enkel kan förvara sina produkter eller småhandukar. Dockstolen och docksängen kommer bli perfekta att kombinera tillsammans med övriga möbler från Rainbow-serien, och sängen kommer bli perfekt för att bädda ner gosedjuren! Allt från serien kommer passa bra att kombinera tillsammans för att skapa en komplett look i sovrummet, och dessutom göra det riktigt snyggt!

 

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden yD3nXz:
Kommentarer:
Fortsätt »