Trädgårdsmöbler och utemöbler för alla tillfällen finner du hos oss på Reforma
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Trädgårdsmöbler och utemöbler för alla tillfällen finner du hos oss på ReformaVåren är här och det är dags att inreda uteplatsen 

Vi har nu kommit halvvägs in i April och värmen börjar komma fram och vårkänslorna lika så. Träden börjar bli gröna och kvällarna börjar bli ljusare. Många av oss går nog i tankar om att inreda balkongen, uteplatsen och trädgården. Hos oss på Reforma har vi fyllt på med massor härliga nyheter med utemöbler i massa olika material och stilar tillsammans med storfavoriter som alltid går att hitta hos oss året runt. Vi har fyllt på med massa snygga loungemöbler och loungegrupper tillsammans med fina enkla stolar och bord som passar perfekt utomhus från vårt eget varumärke. Vi har också massa andra snygga utemöbler från varumärken som House Doctor, Nordal och IB Laursen som passar olika hem och stilar vi ska berätta mer om längre ner.

Utemöbler från vårt eget varumärke till extra bra pris

Är det dags att inreda uterummet eller trädgården? Letar du efter utomhusmöbler till ett riktigt bra pris? Då är våra nyheter från Reformas eget varumärke något för dig! Vi har fått in snygga och komfortabla loungeset och tillhörande möbler som kommer skapa en komplett inredning på din uteplats. Loungesetet vi fått in har ett litet tillhörande bord som är väldigt praktiskt och enkelt att torka av. Fåtöljerna i samma serie är sköna att sitta på och kommer bli mysiga att gosa in sig i sena kväller tillsammans med en stor filt och en kopp te i handen. Lika så kommer de bli otroligt mysiga att sitta och sola i eller bara vila i. Från Reformas eget varumärke har vi också fått in massa annat som är passande i trädgården eller entrén till huset. Det är blomkrukor i olika former med enkla färger som kommer göra sig perfekta med en vacker växt och bord och stolar. Det finns både matbord, soffbord och bänkar man kan ha som avlastningsbord eller som sittbänk när man vill ha mer plats för gäster eller barnen.

Trädgårdsmöbler från IB Laursen

Trädgårdsmöblerna från IB Laursen kommer i naturnära material som kommer skapa en mysig atmosfär till din trädgård. IB Laursen har en vacker trädgårdssoffa i bambu och en tillhörande fåtölj i samma underbara material som kommer göra sig perfekt på uteplatsen. Bambu är ett fint material som utstrålar mycket personlighet och mysighet. Ib Laursen har också andra fina fåtöljer i rotting som också är ett material som utstrålar samma mysiga känsla som bambu.

House Doctor har allt till uteplatsen

Det danska varumärket House Doctor har funnit sedans 2001 vilket är snart 20 år. De är väl etablerade på marknaden och vet hur man skapar utemöbler som håller kvalité och har snygg design. House Doctor har allt från krukor till trädgårdsmöbler, till ljusslingor och mattor som passar ute och inne. Deras populära ”fold it” stolar som kommer i blå, grå och grön tillsammans med ett bord i samma serie i svart färg som man passar ihop med alla färger är otroligt populärt hos oss. Detta är det perfekta lila setet att ha på balkongen eller på något mysigt ställe i trädgården. Stolarna och bordet är extra perfekta då de är enkla att slå ihop som man förstår på deras namn. Perfekta att ställa undan och tar inte mycket plats, och är enkla att ställa fram när man önskar. House Doctor har också andra fina trädgårdssoffor och fåtöljer tillsammans med bord som passar både ute och inne. House Doctor har också massor av fina skulpturer och övrig inredning som passar bra till uterummet och trädgården som fint porslin som kommer bli fint att duka med en sommardag när det är dags att äta ute.

Bloomingville skapar trendig skandinavisk design

Det danska varumärket Bloomingville är det inte många som har missat. Bloomingville skapades år 2020 och har också funnit i hela 20 år nu. Bloomingville är att ett av de ledande varumärkena inom skandinavisk design och de vet hur man skapar snygga möbler som håller en hög standard. Bloomingville är duktiga på att blanda det lekfulla med det moderna och skapar inredning och möbler som passar i många olika hem. Bloomingville skapar också möbler för de små och har både förvaring och möbler till barn. Bloomingville har loungemöbler som redan nu är riktiga storsäljare hos oss på Reforma och vi förstår varför. Det är snygg design tillsammans med vackra färger som kommer göra att man inte bara får otroligt sköna sittplatser på uteplatsen eller trädgården utan också snygga. Bloomingville har också bord i bambu som passar perfekt att ha ute och inne och går fint tillsammans med loungemöblerna från bloomingville.

Bästa tipsen till din uteplats eller balkong

Vi vill dela med oss av våra bästa tips till hur du inreder din uteplats eller balkong.

1. Välj rätt möbler - olika utemöbler fyller olika funktioner och man bör tänka på om man vill använda uteplatsen till att endast kunna sitta och hänga eller även kunna luncha och äta middag. Vill man kunna äta mycket ute bör man satsa på bord och stolar men är det häng som är det som gäller rekommenderar vi en loungegrupp med sköna dynor och plädar.

2. Fyll på med krukor, växter och blommor för att skapa en mysig utemiljö. Växter och blommor skapar en härlig känsla och ger ett speciellt liv till uteplatsen eller balkongen. Våga mixa blommor och växter tillsammans med krukor i härliga somriga färger för att skapa en mysig atmosfär.

3. Välj ett tema för att skapa en röd tråd! Vårt tredje och sista tips är att hitta ett material eller färg som passar dig och blir basen för vilken färg dina utemöbler ska ha. Det kan vara svart eller vitt, eller kanske en naturnära färg. Sedan kan man addera massa fina färgklickar genom textiler eller blommor för att göra det komplett. 

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden gfkct9:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!