Vi välkomnar Denby och MORRIS & Co till Reforma!
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Vi välkomnar Denby och MORRIS & Co till Reforma!Välkomnar våra nya varumärken MORRIS & Co och Denby

Vi välkomnar varmt Reformas två nya varumärken. Vi är så glada att äntligen kunna erbjuda dessa fantastiska varumärken till er. Både Denby och MORRIS & CO kommer ursprungligen från England och är porslin av högsta kvalité. Denby är ett Engelsk varumärke med produktion i Engelska Derbyshire. Samtliga produkter från Denby har handtillverkade och går igenom 25 par händer innan de reser vidare mot Skandinavien. Alla produkter är kan användas i diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Morris & Co är en komplett serie för det dukade bordet och har alltså även andra ting till din dukning och inte bara porslin. Seriens motiv är designade av självaste William Morris som var en av de mest inflytelserika designerna i 1800-talets England. Samtliga produkter är tillverkade i England och är av högsta kvalité. Se mer specifik information under varje produkt.

Porslin ifrån Morris

Jag vart ska man börja, Morris porslin är definitionen av ett vackert detaljrikt porslin med personlighet. Med fina mönster sticker Morris ut, det är inget mönster du är van av att se på annat porslin. Detta mönster är även väldigt populärt att ha som tapet och vi förstår verkligen varför. Du hittar muggar i ett fint blomstrigt mönster i som heter Thief. De finns i tre olika färger vilket är brunt, blått och rött! Det är oerhört fint att blanda färgerna för att skapa en mer personlig samling! Förutom de vackra porslinet i blomster mönster finns även i samma mönster som tallriksunderlägg, glasunderlägg och brickor. Använd detta mönster som en accentfärg till din övriga servis, det kommer bli så himla mycket roligare att duka. Underläggen är magiska att ha framme på sitt matbord för att skapa ett mysigt hemtrevligt bord. Även glasunderläggen är en favorit att ha i en hög på soffbordet och enkelt kunna ta fram och skydda sitt bord på ett fint sätt.

Denby

Vart börjar man när man ska förklara det mest perfekta porslinet? Porslinet från England med den perfekta rustika touchen. Vi kan verkligen se oss avnjuta en tre rätters ifrån detta fina porslin. I Denbys utbud hittar du allt du behöver i din servis. Du hittar soppskålar, tallrikar i två olika storlekar och assietter. Även muggar och koppar finns i sortimentet. Porslinet säljs i tre olika färgteman som benämns studio craft, studio blue och studio gray. Du kan köpa dessa i set som både är blandade i färgtoner eller sommar samma ton. Även finns det set där du får fyra olika storlekar på tallrikarna vilket är en perfekt present och en början på din nya stora Denby samling! Denby har skapat porslin av högsta kvalité. Porslinet är enligt oss i en rustik stil med en touch av elegans. Denby tar oss till jordnära toner och den mer sofistikerade dukningen. Vi förstår att detta porslin är populärt längst den engelska kusten

Gör din dukning komplett med bestick

Förutom porslin och underlägg behövs även andra ting. För att få till den där magiska dukningen. Bland annat hittar du olika uppsättningar bestick hos oss, är du den som föredrar mässing så har vi snygga mässingsbestick ifrån Bloomingville som ger dukningen det där lilla extra. De finns även i koppar om man föredrar det. Om du föredrar lite mer diskreta bestick så är det bestick set Bina ifrån House Doctor som gäller som finns i både en magisk silver och i svart. Du får heller inte missa House Doctors nya köksredskap som finns i silver och koppar. Det är ett set med fem olika redskap som har en lång livslängd och som kommer bli dina bästa kompisar när du lagar din mat.

Glas i flera stilar

Förutom tallrikar och bestick så behövs självklart glas. Även det kan du shoppa på Reforma online och få hemkört. Madam Stoltz har en härliga glas som heter Beldi, dem finns i tre olika storlekar och i två olika färger. Så antigen kan du samla på en serie glas och skaffa olika storlekar eller kan du köpa lite blandade färger för att få en roligare och mer personlig dukning. Här finns inga begränsningar. Om du fördrar tjockare glad ska du köpa glasen Matilda ifrån Olsson och Jensen. Dem är gjorda utav tjockt bubbligt glas som ger din dukning en romantisk touch. Även dessa finns i ett flertal färger. I Matilda serien hittar du även matchande kannor som gör vilken dryck som helst lyxig. Ställ fram på bordet med saft eller vatten.

Skärbrädor och Brickor

Vem tycker inte om att servera maten på fina brickor. Exempelvis shark är något som gör sig väldigt bra på snygga träskärbrädor, som oftast funkar lika bra om inte bättre som just bricka. Hk Living har ett skärbrädset där du får tre snygga skärbrädor i teak i olika storlekar. Passar perfekt som uppläggningsfat eller som underlägg till frukostmackan. Speedsberg har en gäng snygga serveringsfat som heter Deko som är gjord utav vacker metall. Deko serveringsfat finns i två olika storlekar 40 och 60cm. Dessa kan du använda till väldigt mycket tack vare sin generösa storlek. En fräsch sallad kanske eller varför inte den stora laxen? Ett perfekt fat helt enkelt som vi alla borde ha hemma.

Skålar och Champagneskålar

Förutom maten så borde vår mat och dryck även få en fin plats på bordet. Då är vackra skålar perfekt. Hos Reforma kan du hitta allt för den kompletta dukningen. Drycker bör ligga i en vacker Champagneskål med is mitt på bordet. Det ger en känsla av lyx, även om det bara är vatten. Hos Reforma hittar du Champagngeskålar ifrån Day Home som finns i mässing och i silver och även i två olika storlekar. Till din mat så rekommenderar vi skålarna ifrån Nordstjerne i marmor. Dem finns både i vit och grön marmor. Skålarna är inte så stora men passar perfekt till plockmaten eller den traditionella Tacosen. Även finns det brickor och snygga burkar i samma material och stil som är vackra att ha framme i köket och som kompletterar din dukning och ditt kök. Hos Reforma hittar du alltså allt för att skapa den perfekta dukningen och vi är så glada att kunna erbjuda MORRIS & Co och Denby till er.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden CSNXcU:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!