Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Vi har sedan start arbetat aktivt mot att vara så cirkulära och förnybara som möjligt. För att nå vår mål räcker det inte med att vi bara ser till material och produktion av våra möbler. Vi måste också se till att optimera vad möblerna sedan packas och transporteras i.


Alla kartonger som våra möbler packas i är av 100% återvinningsbart material. Vi uppmanar därför dig som kund att ta emballaget till återvinningen efter att du tagit emot din order.

Vi använder dessutom endast återvunnen plast som skydd när vi packar våra ordrar. Denna plast är en restprodukt och då den inte är nyproducerad minskar emballagets totala klimatpåverkan väsentligt. Var noggrann med att återvinna även plasten dina möbler och inredningdetaljer kommer packade i.


Vi har sedan start arbetat aktivt mot att vara så cirkulära och förnybara som möjligt. För att nå vår mål räcker det inte med att vi bara ser till material och produktion av våra möbler. Vi måste också se till att optimera vad möblerna sedan packas och transporteras i.
Alla kartonger som våra möbler packas i är av FSC-märkt papper och är av 100% återvinningsbart material. Vi uppmanar därför dig som kund att återvinna båda kartongen och plasten dina möbler och inredningdetaljer kommer packade i. Vi använder dessutom endast återvunnen plast som skydd när vi packar våra ordrar. Denna plast är en restprodukt och då den inte är nyproducerad minskar emballagets totala klimatpåverkan väsentligt.


Att de kartonger som våra ordrar packas i är FSC-märkta innebär att de är tillverkade av pappersmassa som kommer från medveten och hållbar skogsodling. FSC står för Forest Stweardship Counsil och säkerställer att för varje träd som huggs ned, odlas ett nytt. 


Läs mer om vad vi gör:

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.