Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Barnpallar

Välkommen till Reformas utbud av barnpallar. Ett barnrum kompletteras väl med en hörna avsatt för pyssel och lek. Handla ett barnbord och en barnpall hos Reforma och låt ditt barn utöva sin kreativitet!

Köp dina nya pallar till barnrummet på nätet hos Reforma

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av möblemang du kan tänkas vilja ha i ditt barns rum! Gulliga stolar, leksaker, dekoration, bord, pallar mycket mer! Att skapa en härlig oas och vacker plats i ditt barns rum är lika viktigt som att inreda exempelvis barnrummet. Hitta dina nya pallar till dina barn här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har barnpallar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den pall som passar ditt barn och er inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha en klassisk pall för barn, eller en mer lekfull barnpall så hittar du dem hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla pallar! Våra pallar för barn passar alla olika inredningsstilar. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa en leksak eller flera leksaker på nätet!

Läs mer

Produkter

Tips för hur du inreder barnrummet

Att inreda ett rum för barn kräver att man tänker i lite andra banor än när man inreder på klassiskt vis. Det som skiljer inredning av ett barnrum från vilket annat rum som helst är att du behöver tänka mycket mer på funktion, än på estetik. Det är trots allt aktivitet som du vill ge möjlighet till och detta gör du enkelt genom att skapa en plats för ditt barn där hon eller han kan utveckla sin kreativa sida. Med en barnpall och ett barnbord kan ditt barn rita, måla, leka och läsa läxor. Hos Reforma hittar du pallar och bord för barn som dessutom har en hög designgrad vilket gör att de är lika praktiska att använda, som snygga att titta på.
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.