Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Trädgårdssoffa 'Sole' - Bambu

Sommarbonanza! Fynda ända fram till den 31 juli!
6143 kr / 5529 kr
6143 kr
6143 kr
 
Leverans:  1-2 veckor

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Åh vilken underbart snygg trädgårdssoffa i bohemisk bambu från det coola danska varumärket Bloomingville. Den här fina sittplatsen 'Sole' är perfekt både för den större balkongen och för en lummig trädgårdsoas, särskilt om du kombinerar den med sköna utemöbler som loungestolar och fåtöljer i olika träslag. Den sköna dynan är i en snygg polyesterfinish som går bra ihop med andra kuddar och plädar i olika kulörer. Bambu är dessutom otroligt snyggt tillsammans med rotting och andra bohemiskt kodade material. Tillsammans med terracottakrukor och stengods skapas en romantisk känsla som prickar alla trendboxar under den här säsongerna.
Produktspecifikation
Bredd: 175 cm
Höjd: 75 cm
Längd/Djup: 77 cm
Sittdjup: 65 cm
Sitthöjd: 42 cm
Avtagbar klädsel: Ja
Färg: Natur
Material: Stomme i bambu och kudde i 100% polyester.
Maxvikt: 240 kg
Sittdel Material: Polyester
Skötselråd: Om bambu utsätts för fukt kommer den att absorbera damm och smuts och färgen blir grå med tiden. Vi rekommenderar att du placerar möbeln i täckt område. Rengör med fuktig trasa och gnugga in med testad furuolja. Tvätta dynor på 30 grader
Stomme: Bambu
Tvättråd: Tvätta dynor på 30 grader
Varumärke: Bloomingville
Levereras monterad: Nej
CO2e-utsläpp: Under beräkning
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.