Mattor till Hallen / Hallmatta Online - Alltid de Bästa Priserna på Reforma Sthlm

Mattor

Hos Reforma hittar du hallmattor som är både funktionella och snygga. Hallmattan och hallen är det första rum du möts av så här vill du hålla det snyggt och städat. Välkommen till Reformas utbud av hallmattor.

Hallmattor för alla olika hem.

En hallmatta är det första du möter när du kliver innanför dörren. Därför vill du att den ska vara praktiskt men samtidigt snygg. Hos Reforma hittar du hallmattor online i alla olika storlekar och material. Vissa föredrar gummi som är enkelt och praktiskt att spola av medans andra gillar mer tygmattor som liknar vanliga mattor. Du hittar även hallmattor i Jute hos oss online. Dörrmattan har vi haft i mängder av år och är ett måste i allas hem. Det håller hallen och resterande hem fritt från grus och smuts. Även där vi ofta ställer våra skor i hallen om vi inte har en skohylla. Hallmattan största funktion och användning är just att tåla väte och smuts. Om du inte hittar en dörrmatta som passar just för din hall rekommenderar vi att köpa flera likadana som du sedan sätter ihop till en större matta. Bland vårat stora utbud av hallmattor hittar du hallmattor ifrån bland annat Tica Copenhagen, Speedtsberg, Dixie, Ib Laursen, Bloomingville, Nordal, House Doctor, Day Home, OYOY och ByON. Alla dessa vrumärken är välkända för att skapa produkter med hög kvalite och i hög design. Hallmattorna har även varierande prisklassen så det finns en hallmatta för alla olika hem hos Reforma online.

40
Hallmatta 'Lines' - Sand 150x67 cm
527 kr (879 kr)
1-2 arbetsdagar
40
RESPONSIBLE
Matta 'PET' - Rope Ivory 90x60
350 kr (583 kr)
1-2 arbetsdagar
Matta 'Yin Yoga' - Naturvit
1875 kr
1-2 arbetsdagar
40
RESPONSIBLE
Matta 'PET' - Rope Taupe 90x60
350 kr (583 kr)
1-2 arbetsdagar
Dörrmatta - Jute
690 kr
1-2 arbetsdagar
Matta 'Doodle'
999 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Dörrmatta 'Jute' - Grå
542 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Dörrmatta 'Jute' - Natur
542 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Dörrmatta 'Zebra' - Grå/Svart
496 kr
1-2 arbetsdagar
Matta 'Yin Yoga' - Rosa
1875 kr
6-9 arbetsdagar
Matta 'Yin Yoga' - Blå
1875 kr
6-9 arbetsdagar
Dörrmatta - Mörkgrå
649 kr
6-9 arbetsdagar
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Köp allt till din hall hos Reforma

Förutom att du kan hitta hallmattor i en mängd olika storlekar, färger, prisklasser och material hos Reforma så kan du hitta allt du kan tänkas behöva till din hall. Hallen är det första rum du kommer in till men är ändå det rummet vi prioriterar minst. Ett tips när du ska inreda hallen är att låta hallen spegla resten av hemmet. Byt inte stil i hallen eller bryt helt ifrån det färger du använt i tidigare rum utan låt ditt hem ha en röd tråd där hallen är starten. Tänk på att hallen är ett ställe där vi brukar behöva mycket förvaring. Mycket förvaring gör det lättare att hålla det städat och fint. Om man inte har plats för stora förvaringsmöbler kan det räcka med korgar där du kan förvara mössor, vantar och andra småsaker. Hos Reforma hittar du allt du kan tänka dig till din hall.

Köp hållbara möbler online hos Reforma

Vi på Reforma bryr oss verkligen om miljön. Vi arbetar ständigt på att kunna göra vår affär mer hållbar och vi hoppas att ni vill vara med oss på den resan. Vi på Reforma erbjuder ett stort utbud av välkända och mindre kända varumärken. Vi väljer våra varumärken med omsorg då miljön är så viktigt för oss. När du inreder din hall kan du göra smarta val. Tillexempel kan du köpa en dörrmatta gjord utav gamla Petflaskor. En sittbänk av återvunnet trä och en lampa utav bambu. Var med på vår väg mot att kunna erbjuda mer hållbar inredning.