Badrumsmöbler för att piffa upp ditt badrum
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Badrumsmöbler för att piffa upp ditt badrum

Upptäck hur speglar förhöjer ditt badrum, ökar rymdkänslan och reflekterar ljus. Få smarta förvaringslösningar med våra tips om rullvagnar och förvaringsvagnar.Lägg till en personlig touch med konstfulla posters och tavlor, och avsluta med att piffa upp ditt badrum med våra rekommendationer för stilfulla badrumsmattor. Skapa ett badrum som inte bara är funktionellt, utan också en inspirerande fristad för din dagliga rutin!

Speglar till badrummet

Speglar är en oumbärlig del av ett badrum och kan verkligen förhöja både dess estetik och funktionalitet. En välplacerad spegel kan ge en känsla av rymd och ljus i ett annars trångt badrum, samtidigt som den erbjuder praktiska fördelar för daglig användning. En av de främsta fördelarna med speglar i badrummet är deras förmåga att reflektera ljus. Genom att placera en spegel på rätt ställe kan du utnyttja befintligt ljus och sprida det i hela rummet, vilket skapar en ljusare och mer inbjudande atmosfär. Dessutom kan en spegel även ge illusionen av att rummet är större än det egentligen är, vilket är särskilt fördelaktigt för små badrum. Utöver att förbättra ljus och rymd, erbjuder speglar också praktiska fördelar. En stor och välförsedd spegel gör det enklare att utföra dagliga hygienrutiner som att borsta tänderna, sminka sig eller raka sig. Dessutom kan speglar med inbyggd belysning ge en jämn och klar belysning, vilket är särskilt användbart för detaljerade uppgifter. Gå in här för att se vårt utbud av speglar som passar in i badrum.

Klicka på bilden för att komma direkt till spegeln.

Rullvagnar och förvaringsvagnar till badrummet

Rullvagnar och förvaringsvagnar är praktiska och mångsidiga lösningar för att organisera och förvara dina badrumsartiklar på ett smidigt sätt. Dessa vagnar erbjuder flexibilitet och rörlighet, vilket gör dem perfekta för att maximera utrymmet i ditt badrum. En av fördelarna med rullvagnar och förvaringsvagnar är deras enkelhet att flytta runt. Du kan enkelt flytta dem till olika platser i badrummet beroende på dina behov och preferenser. En vagn med flera hyllor eller lådor är även ett alternativ att förvara dina handdukar, toalettartiklar, rengöringsprodukter och andra nödvändigheter. Oavsett om du har ett litet eller stort badrum kan en rullvagn eller förvaringsvagn hjälpa dig att hålla ordning och skapa en mer funktionell och organiserad miljö. Klicka här för att utforska vårt utbud av rullvagnar och förvaringsvagnar till badrummet!

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Posters och tavlor till badrummet

Badrummet är inte bara en plats för daglig hygien- det är också ett privat utrymme där du kan koppla av och skapa en fridfull atmosfär. Att införliva konst i form av posters och tavlor kan förvandla ditt badrum till en personlig oas. Här är några tips på idéer för att göra ditt badrum till en mer personlig och konstfull plats:

Marint inspirerade tavlor

Skapa en kustkänsla med tavlor som skildrar havet, stränder eller marina vyer. Blå nyanser och avslappnande motiv kommer att lägga till en känsla av lugn.

Botaniska affischer

Inkludera en touch av naturen med botaniska affischer. Gröna blad och blommor ger inte bara en fräsch känsla utan kan också lyfta hela rummet.

Abstrakta konstverk

Låt fantasin flöda med abstrakta konstverk. Färgglada och lekfulla målningar kan ge ditt badrum en modern och trendig känsla.

Svartvita fotografier

Klassiska svartvita fotografier är tidlösa och eleganta. Välj bilder av arkitektoniska detaljer, vattenfall eller andra vackra motiv för en sofistikerad atmosfär.

Citat för daglig inspiration

Införliva citat som inspirerar och påminner om vikten av lugn och själslig hälsa. Skriv ut dem på eleganta affischer för att skapa en meningsfull atmosfär.

Klicka på bilden för att komma till "Poster - Eucalyptus"

Badrumsmattor till badrummet

Badrummet är en plats där dagen börjar och avslutas- och förtjänar därför att vara en plats av komfort och stil! Att investera i en badrumsmatta är inte bara praktiskt för att hålla dina fötter varma och torra, utan det är också ett sätt att addera en personlig touch till din badrumsinredning. Här är några tips på olika typer av badrumsmattor för att hjälpa dig hitta den perfekta badrumsmattan:

Fluffig badrumsmatta

Ge ditt badrum en mjuk och mysig känsla med en fluffig badrumsmatta. Välj en i en neutral färg eller välj en som kompletterar din badrumsinredning för en extra touch av lyx.

Marint inspirerad badrumsmatta

Skapa en avslappnad och kustnära atmosfär med en badrumsmatta som har marina mönster eller färger. Tänk på blått och vitt för en fräsch känsla.

Geometriska mönster för en mer modern stil

För en modern touch, överväg en badrumsmatta med geometriska mönster eller abstrakta designelement. Det ger en lekfullhet och liv till rummet.

Naturnära jute- eller bambumattor

För dem som älskar naturen kan en jute- eller bambumatta vara det perfekta valet. Dessa material ger en rustik och naturlig känsla till ditt badrum.

Klicka på bilden för att komma direkt till mattan som visas.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden sv76Km:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!