Köp Mattor i Vintage stil - Online på Reforma Sthlm

Vintagemattor

Välkommen till Reformas mattor i vintage och återvunnet material! Mattor är den perfekta inredningsdetaljen för att tillföra en ombonad och mysig känsla till rummet och dessa mattor i återvunnet material och trendig vintage-stil kommer garanterat att ge din inredning en personlig och unik känsla när du adderar den i ditt hem.

Handla hållbara mattor i återbrukat material online hos Reforma

Återbruk och hållbarhet är en stark trend och detta är självklart undantag när det kommer till inredning. Med dessa mattor i trendig och häftig vintage gör du både ditt hem och miljön en tjänst när du handlar hållbara mattor hos oss på Reforma. Dessa mattor är bland annat framtagna från återvunnet läder och tillverkade i miljöcertifierade fabriker vilket inte bara gör gott för miljön utan dessa mattor kommer garanterat bli en uppiggande och trendig detalj i det moderna hemmet. Är industri och återbruk något för dig så rekommenderar vi varmt att även att kolla in något av våra rustika och miljövänliga vintage möbler!

Filtrera på
Varumärke
Färg
Material
Pris
Mått
Sortera

Handla hållbara mattor i vintage hos Reforma Sthlm

Köp din hållbara matta i vintage online hos Reforma och få den levererad ända fram till dörren. Genom att välja något av våra gröna leveransalternativ bidrar du ytterligare till en grönare framtid samtidigt som du handlar smidigt och säkert med trygga betalningsalternativ, generösa returprocesser och vår tillmötesgående kundsjänst.
Välkommen att handla din vintagematta online på Reforma idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!