RESPONSIBLE / Bänkar

Bänkar

Handla hållbara och klimatsmarta bänkar online på Reforma

Att du ska kunna handla hållbara och klimatsmarta möbler på ett smidigt sätt är viktigt för oss på Reforma! Att köpa en ny, klimatsmart bänk från exempelvis House Doctor eller Nordal ska vara enkelt och gå smidigt. Därför är vi på Reforma stolta över att alla lagervaror ofta skickas samma dag som du lägger ordern och att du därmed kan förvänta dig snabba och smidiga leveranser. Vi erbjuder utöver det även trygga betalningar, smidiga returprocesser och en tillmötesgående kundtjänst. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa matbord och köksbord på nätet!

Letar du efter klimatsmarta bänkar till köket eller hallen?

Letar du efter en ny hallbänk eller en köksbänk till matplatsen? Då har du kommit rätt! Vi på Reforma har flera olika typer av bänkar, som t.ex. moderna bänkar, vintage bänkar, små bänkar, bänkar med patina och billiga bänkar. Vi har bänkar i många olika stilar, pris och material så att just du ska kunna hitta den bänk som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Vi erbjuder bänkar från flera välkända varumärken som t.ex. House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver samt från vårt egent varumärke Reforma. Våra bänkar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.

RESPONSIBLE
Bänk 'Unik' - Återvunnet Trä/Vintage
3900 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Rustik bänk - Återvunnet trä
3459 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Träbänk/Soffbord - Vintage/Brun
1859 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Bänk 'Industri' - Svart/Silver
3709 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Låg träbänk - vintage
2939 kr
1-2 veckor
RESPONSIBLE
Bänk - vintage trä
2799 kr
1-2 veckor
RESPONSIBLE
Pall - Återvunnet trä
1309 kr
31-33 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sittbänk - Återvunnet trä (90)
1749 kr
11-13 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sittbänk - Återvunnet trä (120)
2189 kr
1-2 veckor

Hållbara bänkar - Ett brett sortiment med olika modeller och prisklasser

En bänk kan förändra ett helt rum och kanske är det på köksbänken som de allra viktigaste samtalen äger rum?! Investera i en klimatsmart och hållbar bänk så kan du sitta ner med gott samvete!

Handla hållbara tavlor och affischer från Reforma, House Doctor, Bloomingville, Lisa Bengtsson mfl hos oss på Reforma

Här hittar du alla posters och affischer som finns i vårt stora sortiment. Utbudet är brett och vi har tavlor för alla stilar och plånböcker. Våra posters i vår Responsible kategori är vi extra stolta över då ett köp av dessa affischer innebär ett hållbart köp där tavlorna är extra noggrant kontrollerade och granskade. Oavsett vilken typ av poster du är ute efter kommer du garanterat hitta något som passar just ditt hem här. Välj och vraka bland stora och små affischer, moderna tavlor och vintage affischer. Här finns något för allas tycke och smak! På Reforma finns mängder med posters i olika varianter och flera prisklasser.