Barnmöbler - RESPONSIBLE| | [TEXT_KORT]

Barnmöbler

Är du på jakt efter barnmöbler? Investera i hållbara och miljömedvetna barnmöbler hos oss på Reforma som inte bara gör gott för barnrummet utan också för vår miljö och klimat!

Köp hållbara och miljömedvetna barnmöbler hos Reforma

Är du på jakt efter hållbara barnmöbler eller inredning till barnrummet och vill handla miljömedvetet? I så fall har du kommit rätt! Inom vår produktserie Reforma RESPONSIBLE har vi ett stort utbud av barnmöbler som du kan handla med gott samvete. Är en artikel märkt med den gröna RESPONSIBLE-rutan är detta nämligen en produkt som vi på Reforma rekommenderar lite extra. Reforma RESPONSIBLE står för reuse, recycle och responsibility vilket betyder att när du handlar en artikel med denna märkning gör du ett mer hållbart och etiskt val.

Filtrera på
Färg
Sortera
58
RESPONSIBLE
Soffbord/Barnbord 'Brooklyn' - Ljusgrå
549 kr (1299 kr)
1-2 arbetsdagar
44
RESPONSIBLE
Barnstol 'Brooklyn' - Svart
429 kr (769 kr)
1-2 arbetsdagar
38
RESPONSIBLE
Soffbord/Barnbord - Brooklyn Ljusblå
799 kr (1299 kr)
1-2 arbetsdagar
15
RESPONSIBLE
Soffbord/Barnbord - Brooklyn Vit
1209 kr (1429 kr)
1-2 arbetsdagar
46
RESPONSIBLE
Barnstol 'Brooklyn' - Pastelblå
419 kr (769 kr)
1-2 arbetsdagar
Info Köp
20
RESPONSIBLE
Soffbord/Barnbord - Brooklyn Svart
1039 kr (1299 kr)
1-2 arbetsdagar
52
RESPONSIBLE
Barnstol 'Brooklyn' - Pastelrosa
399 kr (839 kr)
1-2 arbetsdagar
Info Köp
20
RESPONSIBLE
Soffbord/Barnbord - Brooklyn Pastelrosa
1039 kr (1299 kr)
1-2 arbetsdagar
74
RESPONSIBLE
Barnstol 'Brooklyn' - Klargrön
179 kr (699 kr)
1-2 arbetsdagar
Info Köp

Konsumera medvetet, köp hållbara barnmöbler!

En miljömässigt och socialt hållbar produktionskedja är viktigt för oss och något vi värderar högt. Om du delar denna värdering har vi ett stort utbud av barnmöbler för just dig! Vad sägs t.ex. om barnstolar, barnbord, affischer som passar i barnrummet eller en liten soffa som barnen kan krypa upp i!

Att konsumera barnmöbler ansvarsfullt

Oavsett vad du handlar på Reforma är alla utsläpp orsakade av materialutvinning, produktion och transport till 200% klimatkompenserade för. Under kategorin RESPONSIBLE finner du de möbler som vi ur miljösynpunkt rekommenderar extra för dig som vill göra ett mer medvetet val.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.