Köp dagbäddar & soffor på nätet - Soffa online - Alltid de bästa priserna på Reforma Sthlm

Dagbäddar / Soffor

Behöver du en lyxig och vacker möbel för att göra det större sovrummet mer hemtrevligt? Då är en dagbädd eller en soffa perfekt för dig!

Handla en ny dagbädd, schäslong eller soffa till sovrummet online hos Reforma!

Ett enkelt och underbart sätt att göra ditt sovrum mer lyxigt och likt ett vackert hotellrum är just att addera en schäslong eller en dagbädd till rummet. Har du ett lite rymligare sovrum är detta ett perfekt sätt att både fylla ut rummet men även att göra det mycket mer hemtrevligt och ombonat. Med en vacker schäslong, dagbädd eller soffa skapar du också en plats där du kan läsa böcker, dricka ditt morgonkaffe eller klä på dig strumpbyxor och skor. Hos Reforma finner du soffor och schäslonger i vacker sammet i regnbågens alla färger just för att du ska hitta den möbel som passar perfekt in i ditt sovrum.

Dagbädd - Bambu
4719 kr
1-2 arbetsdagar
Dagbädd 'Cita' - Gul
12927 kr
1-2 arbetsdagar
Dagbädd 'Basti' - Trä
10217 kr
6-10 arbetsdagar
Dagbädd 'Diva'
10785 kr
6-10 arbetsdagar
Soffa - Rotting med kuddar
6860 kr
6-9 arbetsdagar
Soffa 'Wind' - Blå
17059 kr
6-9 arbetsdagar
Soffa 'Wind' - Grå
17059 kr
6-9 arbetsdagar
Divan 'Julia' - Svart
8349 kr
6-10 arbetsdagar
Divan 'Julia' - Gul
8349 kr
6-10 arbetsdagar
Soffa - Grå/Sammet
8422 kr
6-10 arbetsdagar
Schäslong 'Left' - Safari
12089 kr
6-10 arbetsdagar
Soffa - Rotting/Svart
6527 kr
8-11 arbetsdagar

Köp dagbäddar och soffor från Broste Copenhagen, House Doctor, Madam Stoltz med flera.

Hos Reforma finner du ett brett utbud av schäslonger dagbäddar och soffor från flertalet olika varumärken som är välkända inom möbeldesign. Letar du efter en ny möbel från Broste Copenhagen, Madam Stoltz, House Doctor, Ib Laursen, Zuiver, Dutchbone, Bold Monkey, Hubsch eller något annat välkänt varumärke har du hamnat helt rätt. Oavsett om du söker en rottingsoffa (ja det går lika bra att ställa en soffa i rotting inomhus som utomhus) eller en soffa i linne eller sammet kan du hos Reforma finna just den soffa eller dagbädd som du vill ha. Soffor och dagbäddar är den perfekta möbeltypen för att skapa en härlig lyxhotellskänsla i sovrummet.

Handla en lyxig dagbädd eller soffa på nätet

När du handlar en ny dagädd eller soffa på nätet bör du först fundera på vilken kulör du är ute efter. Hos Reforma kan du klicka hem allt från citrongula dagbäddar till lila soffor. Vi har ett brett sortiment av soffor, schäslonger och dagbäddar i flera olika prisklasser stilar och färger. Därefter bör du bestämma vilken stil du vill ha på din soffa i sovrummet. Önskar du en soffa i modern design med raka linjer och enkelt uttryck? Eller kanske en mer iögonfallande soffa med rundade linjer och i en färgsprakande kulör? Bestäm sedan måtten på soffan eller dagbädden. Får du plats med en tre-sitsig variant eller är du i behov av en nättare två-sitssoffa? Hos Reforma finner du alla typer av soffor just för att du ska kunna få den soffa du är i behov av levererad direkt till din dörr.