Gulliga Hyllor till Barnrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Hyllor till Barnrummet

Välkommen till Reformas breda sortiment av hyllor för barn. Att skapa ordning i ditt barns rum kommer att möjliggöra för lek och kreativitet!

Handla hyllor till barnens rum online på Reforma

Att skapa ordning i ett barnrum är otroligt viktigt då det i detta rum väldigt enkelt uppstår stök och oreda. För att möjliggöra för ännu mer lek och ännu mer kreativitet är det därför extra viktigt att införskaffa vackra hyllor till barnens rum som skapar ordning och reda på ett trendigt och snyggt vis! Handla vackra vägghyllor och golvhyllor från välkända varumärken så som Bloomingville, Hubsch och Zuiver som alla passar perfekt in i barnens rum. Design och inredning uppskattas lika mycket av de små som av de stora, detta är vi på Reforma övertygade om. Handla nya vägghyllor och hyllor till barnrummet här på Reforma Sthlm! Fria returer, trygga betalningar och snabba leveranser!

RESPONSIBLE
Vägghylla - Vintage trä
879 kr
1-2 arbetsdagar
Hylla 'North' - Rosa
497 kr
1-2 arbetsdagar
Hylla 'Moln' - Vit
461 kr
1-2 arbetsdagar
Hylla 'Rainbow' - Natur
769 kr
1-2 arbetsdagar
Molnhylla - Vit
747 kr
63-68 arbetsdagar
Bokhylla 'Panda' - Natur
3178 kr
10-15 arbetsdagar
Bokhylla - Natur/Beige
4045 kr
10-15 arbetsdagar
25
Bokhylla 'Nature' - Beige
3674 kr (4899 kr)
19-24 arbetsdagar

Handla hyllor för barn från Bloomingville, Nordal och Hubsch online hos Reforma

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av hyllor du kan tänkas vilja ha i dina barns rum! Att dekorera hemmet med gulliga hyllor anpassade för barn är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning till de små. Hitta dina nya hyllor för barnen här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har mängder med hyllor för barn i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den dekoration som passar inredningsstilen i ditt barns rum bäst! Oavsett om du vill ha hyllor och inredningsdetaljer med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla hyllor i vårt sortiment! Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa hyllor och förvaring till barnrum på nätet!

Miljövänliga hyllor från Bloomingville online hos Reforma

Oavsett om du letar efter en klassisk och stilren hylla att sätta upp på väggen i dina barns rum, en vintage variant av hylla eller en mer gullig och lekfull typ av hylla med ett roligt och annorlunda motiv kan du hos Reforma finna precis det du letar efter. Exempelvis säljer vi de populära princess-hyllorna som dessutom har praktiska krokar där ditt barn kan hänga av sina egna kläder. Hos oss finner du även fina bokhyllor till barnens rum med praktisk förvaring i form av förvaringslådor. Snyggt och praktiskt i ett! Välkommen till Reforma när du ska handla barnhyllor och barnförvaring online! Alla möbler som säljs hos oss är klimatkompenserade för och vi ställer hårda krav på våra leverantörer och producenter för att kunna garantera för våra kunder att när de handlar hos oss, gör de ett bra och medvetet val för miljön.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.