Gulliga Hyllor till Barnrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Hyllor

Välkommen till Reformas breda sortiment av hyllor för barn. Att skapa ordning i ditt barns rum kommer att möjliggöra för lek och kreativitet!

Handla hyllor till barnens rum online på Reforma

Att skapa ordning i ett barnrum är otroligt viktigt då det i detta rum väldigt enkelt uppstår stök och oreda. För att möjliggöra för ännu mer lek och ännu mer kreativitet är det därför extra viktigt att införskaffa vackra hyllor till barnens rum som skapar ordning och reda på ett trendigt och snyggt vis! Handla vackra vägghyllor och golvhyllor från välkända varumärken så som Bloomingville, Hubsch och Zuiver som alla passar perfekt in i barnens rum. Design och inredning uppskattas lika mycket av de små som av de stora, detta är vi på Reforma övertygade om. Handla nya vägghyllor och hyllor till barnrummet här på Reforma Sthlm! Fria returer, trygga betalningar och snabba leveranser!

Hylla 'Rainbow'
1359 kr
1-2 arbetsdagar
22
Hylla trä - Sex kanter (L)
1619 kr (2069 kr)
1-2 arbetsdagar
Hylla 'North' - Rosa
335 kr
6-10 arbetsdagar
Hylla 'North' - Blå
325 kr
6-10 arbetsdagar
13
Vägghylla 'Feng' - Järn/Patina
1539 kr (1769 kr)
6-9 arbetsdagar
Bokylla 'Panda' - Natur
2642 kr
6-10 arbetsdagar
Bokhylla - Natur/Beige
3687 kr
6-10 arbetsdagar
Molnhylla - Vit
527 kr
6-9 arbetsdagar
Hylla 'Moln' - Vit
391 kr
6-10 arbetsdagar
Vägghylla - Vit marmor/Läder
1169 kr
30-33 arbetsdagar
Bokylla 'Nature' - Beige
3523 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghylla - vintage trä
879 kr
35-38 arbetsdagar

Handla hyllor för barn från Bloomingville, Nordal och Hubsch online hos Reforma

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av hyllor du kan tänkas vilja ha i dina barns rum! Att dekorera hemmet med gulliga hyllor anpassade för barn är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning till de små. Hitta dina nya hyllor för barnen här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har mängder med hyllor för barn i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den dekoration som passar inredningsstilen i ditt barns rum bäst! Oavsett om du vill ha hyllor och inredningsdetaljer med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla hyllor i vårt sortiment! Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa hyllor och förvaring till barnrum på nätet!

Miljövänliga hyllor från Bloomingville online hos Reforma

Oavsett om du letar efter en klassisk och stilren hylla att sätta upp på väggen i dina barns rum, en vintage variant av hylla eller en mer gullig och lekfull typ av hylla med ett roligt och annorlunda motiv kan du hos Reforma finna precis det du letar efter. Exempelvis säljer vi de populära princess-hyllorna som dessutom har praktiska krokar där ditt barn kan hänga av sina egna kläder. Hos oss finner du även fina bokhyllor till barnens rum med praktisk förvaring i form av förvaringslådor. Snyggt och praktiskt i ett! Välkommen till Reforma när du ska handla barnhyllor och barnförvaring online! Alla möbler som säljs hos oss är klimatkompenserade för och vi ställer hårda krav på våra leverantörer och producenter för att kunna garantera för våra kunder att när de handlar hos oss, gör de ett bra och medvetet val för miljön.