Gulliga Hyllor till Barnrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Hyllor till Barnrummet

Ordning och reda är viktigt i alla rum i hemmet. Ett organiserat hem gör det lättare att hålla rent och trivseln ökar. Barnrummet är ett utav de rum i hemmet som kan vara mest svårt att hålla struktur i. Genom att inreda med hyllor i barnrummet kan man tillsätta ordning samtidigt som inredningen kan fulländas. Upptäck vårt härliga utbud av gulliga, lekfulla och praktiska hyllor till barnrummet!

Handla hyllor till barnens rum online på Reforma

Hos oss på Reforma kan du enkelt klicka hem en hylla med gott om förvaring till barnrummet. Saknar ni en härlig inredningsdetalj över sängen eller kanske en hylla att förvara alla böcker i? Vi har hyllor för alla ändamål till barnrummet som dessutom skapar en trendig och snygg atmosfär! Inspireras bland hyllor i olika former, material, färger och figurer!

Hylla 'Moris' - Natur
790 kr
1-2 dagar
Köp
Info
Vägghylla 'Feng' - Järn/Patina
1999 kr
28-33 arbetsdagar
Köp
Info
Bokhylla 'Panda' - Natur
3024 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Bokhylla 'Nature' - Beige
4215 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Hylla 'Lai' - Natur
1248 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
44
RESPONSIBLE
Vägghylla - Vintage trä
999 kr (1799 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Handla hyllor till barnrummet från Bloomingville, OYOY och Madam Stoltz

Ett barnrum tycker vi ska vara lekfullt och härligt inrett! Samtidigt är det lätta att det uppstår en stökig atmosfär i barnens rum. För att möjliggöra för ännu mer lek och kreativitet är vårt utbud av hyllor till barnrummet en perfekt kombination mellan praktisk och lekfull förvaring. Perfekt förvaring för de små har bland annat de välkända varumärkena Bloomingville, OYOY och Madam Stoltz. Upptäck vår utbud av hyllor till barnrummet från olika varumärken, olika stilar, material och storlekar - för att hitta den förvaring som passar in i just ditt barns rum.

Hållbara och miljövänliga hyllor i barnrummet

Vi på Reforma arbetar ständigt med att utöka vårt utbud av hållbart tillverkade produkter med en en process med minimal miljöpåverkan. När det gäller vårt härliga utbud av hyllor till barnrummet arbetar vi även med att expandera mängder produkter som har vår märkning med Responsible. Vår miljömärkning Responsible innebär att tillverkningsprocessen är miljö kompenserad ända från start till slut. Responsible innebär också ofta att materialet är antingen återvunnet, vintage eller har en miljöcertifiering.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!