Cozy Living - Köp inredning & möbler Online - Bäst pris hos Reforma Sthlm!

Cozy Living

25
Prydnadskudde Sammet - Magnolia
344 kr (459 kr)
1-2 arbetsdagar
38
Pläd 'Mohair Melange' - Grå
658 kr (1059 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Prydnadskudde 'Linen Cushion' - Mustard
399 kr (499 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Pläd 'Mathea' - Kol
878 kr (1099 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Prydnadskudde 'Embroidered Lux' - Ocean
383 kr (479 kr)
1-2 arbetsdagar
30
Prydnadskudde Sammet - Mud
384 kr (549 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Matbord - Betong (220)
12999 kr (16249 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Pläd 'Mathea' - Cedar
673 kr (898 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Prydnadskudde 'Embroidered Lux' - Mud
247 kr (411 kr)
Tillfälligt slut
Fåtölj 'Sander'
4588 kr
6-9 arbetsdagar
Soffbord - Marmor
2890 kr
6-9 arbetsdagar
Bordslampa 'Asla' - Rosa
3399 kr
6-9 arbetsdagar
40
Krok / Knopp 'Helene' - Mustard L
124 kr (207 kr)
Tillfälligt slut
Bordslampa 'Lulu' -Grön
1849 kr
6-9 arbetsdagar
Fåtölj 'Cumin'
4390 kr
6-9 arbetsdagar
-10
Bordslampa 'Asla' - Blå
3039 kr (3039 kr)
6-9 arbetsdagar
Bordslampa 'Lulu' - Rosa
1147 kr
26-29 arbetsdagar
Bordslampa 'Lulu' - Lila
1143 kr
26-29 arbetsdagar
Bordslampa 'Lulu' - Vit
1147 kr
22-25 arbetsdagar
Knopp 'Sofie' - Rust
177 kr
6-9 arbetsdagar

Handla kuddar, knoppar i sammet och plädar från Cozy Living Online 

Välkommen till varumärket Cozy Living här på Reforma Sthlm! Detta underbara varumärke specialiserar sig på exklusiva inredningsdetaljer och kvalitativa möbler med en lyxig och iögonfallande design. I sortimentet nedan kan du köpa allt ifrån Cozy Livings trendiga knoppar i sammet, de trendiga och prisvärda filtarna / plädar i vackra underbara färger, mysiga och dekorativa prydnadskuddar i sammet och linne samt mycket mycket mer. Missa inte de ursnygga soffborden och de vackra middagsstolarna i sammet! När du köper produkter från Cozy Living online på Reforma Sthlm kan du förvänta dig snabba leveranser, och kvalitativa designmöbler till ett riktigt bra pris

Lyxhotellkänsla med möbler från Cozy Living

Danska Cozy Living har en tydlig röd tråd i deras design och materialval. Denna röda tråd beskrivs bäst med lyxig hotellkänsla där du enkelt, tack vare deras fantastiska möbler och inredningsartiklar, kan omvandla ditt hem till en exklusiv plats med personlighet och stil. Möblerna har en tidlös design med utmärkta materialval i en iögonfallande palett. Oavsett om du letar efter de populära knopparna /krokarna i sammet för att hänga upp väskor på din hallvägg eller om du söker efter de mysiga plädarna från Cozy Living kan vi garantera dig att du kommer bli mer än nöjd med din nyinförskaffade inredning! Happy Shopping!

Köp Cozy Living på nätet - Alltid prisgaranti på Reforma Sthlm

När du handlar på Reforma Sthlm kan du vara säker på att du alltid köper möbler och inredning till marknadens bästa pris! Om du mot förmodan hittar den artikel du köpt hos oss billigare i en annan butik kommer vi naturligtvis justera din betalning för produkten och matcha det pris du funnit hos vår konkurrent. När du köper inredning och möbler från Cozy Living online är Reforma Sthlm det bästa alternativet att vända sig till! I detta sortiment finns ett brett utbud av allt från fåtöljer och bord till prydnadskuddar och plädar. Allt för att du ska hitta något som fyller den där perfekta funktionen i just ditt hem!

Cozy Living - dansk design till ett bra pris

Varumärket Cozy Living har sitt ursprung i vårt kära grannland Danmark och är ett relativt nytt och ungt varumärke på inredninghimlen. Märkets grundare har en tydlig designfilosofi: Mysig design med nordisk känsla av lyx och exklusivitet. Estetiken har en tydlig skandinavisk känsla samtidigt som romantiska influenser tillåts komma fram med ursprung från sydeuropa och de senaste globala inredningstrenderna. Cozy Living är därför ett ultimat varumärke för dig som gillar det moderna och skandinaviska, men samtidigt dras till det färgsprakande och lyxiga. En inredningsstil helt i Reformas tycke och smak och vi är mer än stolta att få vara återförsäljare till dessa underbara möbler och inredningsdetaljer!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.