Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Owl Street

Owl Street är ett designföretag som fokuserar på att göra posters med snygga och unika motiv. Dessa posters passar i nästan alla rum och om det är något hörn i ditt hem som du känner behöver lite extra kärlek är en poster från Owl Street ett enkelt, snabbt och prisvärt knep för att ge din inredning ett uppsving.


Posters med kartmotiv från Owl Street

Om du har ett rum i din bostad som du anser är lite för tråkig går det säkerligen att liva upp med en poster från Owl Street. De har designat flera posters med kartor som föreställer några populära städer som Paris och Tokyo. Gillar du att resa kommer dessa posters vara perfekta att inspireras av. Att smycka dina väggar med kartor är både trendigt och vackert!

Läs mer

Produkter

Posters med köksmotiv från Owl Street

Owl Street har också designat flera posters som passar perfekt i ett kök. Dessa föreställer till exempel olika recept som du enkelt kan följa. Dessutom kommer de snabbt och smidigt att liva upp dit kök samt ge ditt hem mer personlighet. Helt enkelt ett riktigt bra köp till i princip alla kök. Låt dig inspireras när du lagar mat!


Handla Owl Street online

Om du vill köpa Owl Street så har vi på Reforma Sthlm många produkter från dem. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att handla online och därför erbjuder vi alltid snabb frakt och en utmärkt kundservice. Dessutom erbjuder vi också fri frakt på alla köp över 500 kronor för att göra det hela lite trevligare för dig som kund.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.